Etävideovastaanotto sopii moniin tilanteisiin

Monia asioita voi hoitaa asiantuntijoidemme kanssa etävastaanotolla ilman käyntiä toimipisteessä. Saat helposti yhteyden lääkäriimme, terapeuttiimme tai muuhun asiantuntijaamme paikasta riippumatta. Säästät aikaa ja saat tarvitsemasi avun nopeasti.

COVID-19-pandemian aikana suosittelemme käyttämään ensisijaisesti etävastaanottoa, mikäli se soveltuu tilanteeseesi.

Voit halutessasi muuttaa jo varatun vastaanottokäyntisi toimipisteessä etävideovastaanotoksi lääkärisi kanssa. Näin pääset keskustelemaan lääkärisi kanssa kasvotusten, mutta etänä.

Ajan varaaminen etävideovastaanotolle on helppoa

Aika etävideovastaanotolle varataan puhelimitse toimipisteistämme, joista saat myös ohjeet miten videovastaanotto toteutetaan. Se on helppoa, tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi, johon kutsu etävastaanotolle lähetetään. Saat sähköpostiisi kutsun, jossa lukee: Sinun ei tarvitse asentaa mitään, liityttyäsi kokoukseen voit liittyä videopuheluun ”liity sen sijaan verkossa” -painikkeella. Klikkaamalla kutsua sovittuna ajankohtana pääset liittymään vastaanotolle yhdessä lääkärin kanssa. Varmistathan, että laitteessasi on toiminnassa vähintään mikrofoni.

Käynnit ovat lapsettomuushoitajan vastaanottokäyntiä lukuunottamatta maksullisia. Maksuihin lisätään poliklinikkamaksu. Kelakorvaukseen oikeutetut saavat videoetävastaanottokäynnistä myös kelakorvauksen.

Meillä on puhelinlinjoillamme käytössä takaisinsoitto, jos linja on varattu soittaessasi. Jättäessäsi soittopyynnön soitamme sinulle pian takaisin!

Helsinki 010 414 6650 

Turku 010 414 6580

Lappeenranta 010 414 6832

Oulu 010 414 6550

 

Voit varata aikoja:

  • Lapsettomuushoitajalle (maksuton)
  • Lapsettomuuslääkärille
  • Erikoislääkärin hedelmällisyysneuvontaan
  • Erikoislääkärin keskenmenoneuvolaan
  • Äitiysneuvolakäynnille
  • Synnytysvalmennukseen
  • Gynekologin vastaanotolle
  • Terapeutille

Lapsettomuushoitajan maksuton käynti (30 min)

Lapsettomuushoitaja kertoo vastaanotolla, mitkä asiat vaikuttavat hedelmällisyyteesi, milloin hedelmällisyyden kartoittaminen kannattaa tehdä ja millaisia tutkimuksia se sisältää. Käynnillä voidaan keskustella lisääntymisterveyteesi liittyvistä tekijöistä, kuten ravinnosta, liikunnasta ja elintavoista. Halutessasi hoitaja antaa lisätietoa myös hedelmöityshoidoista – millaisia hoitoja on tarjolla, milloin niihin kannattaa hakeutua sekä siitä, miten hoitopolku Felicitas Mehiläisessä etenee. Hoitajamme osaavat vastata myös moniin seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin. Olet tervetullut 30 minuutin mittaiselle etäkäynnille yksin tai kumppanisi kanssa.

Lisää tietoa lapsettomuudesta

Lapsettomuustutkimusten ensikäynti lääkärillä (60 min)

Mikäli haluat käynnistää mahdollisen lapsettomuutesi selvittämisen, varaa tämä aika. Tunnin mittainen käynti videovastaanotolla sisältää erikoislääkärin tekemän kartoituksen sekä hoito- tai jatkosuunnitelman. Hinta 141,20 €, kelakorvauksen jälkeen 123,20 €

Ensikäynti – alkuun lapsettomuushoidoissa

Erikoislääkärin hedelmällisyysneuvola (60 min)

Felicitas Mehiläisen hedelmällisyysneuvola palvelee kaikissa hedelmällisyyteen liittyvissä asioissa. Tunnin mittainen hedelmällisyysneuvolakäynti videovastaanotolla sisältää erikoislääkärin tekemän kartoituksen sekä tarvittaessa hoito- tai jatkosuunnitelman. Hinta 141,20 €, kelakorvauksen jälkeen 123,20 €.

Lue lisää hedelmällisyysneuvolasta

Erikoislääkärin keskenmenoneuvola (60 min)

Keskenmenoneuvolamme on matalan kynnyksen palvelu kaikille keskenmenon kokeneille. Tunnin mittaisella erikoislääkärin etäkäynnillä keskenmenoneuvolassa keskitymme erityisesti jälkihoitoon, jotta keskenmenon kokenut nainen ja hänen kumppaninsa voivat jatkaa mahdollisimman hyvin eteenpäin. Hinta 141,20 €, kelakorvauksen jälkeen 123,20 €.

Lue lisää keskenmenosta ja keskenmenoneuvolasta

Äitiysneuvolakäynti (60 – 30min)

Felicitas Mehiläisen äitiysneuvola on yksityinen neuvola, jossa seurataan raskauden etenemistä aina lapsen syntymään saakka. Voit varata ensimmäisen käynnin neuvolaamme heti kun raskaustesti osoittautuu positiiviseksi. Perheen oma kätilö huolehtii seurannasta koko raskauden ajan. Lisäksi tukena on raskauden seurantaan perehtynyt erikoislääkäri, joka toimii omana neuvolalääkärinä. Osan käynneistä voit hoitaa kätevästi etäyhteydellä. Hinta  1.käynti 99,15€, kelakorvauksen jälkeen 91,15€, jatkokäynnit hinta 49,06€, kelakorvauksen jälkeen 45,06€.

Lue lisää äitiysneuvolasta

Synnytysvalmennus (60 min)

Kätilön synnytysvalmennuksessa valmistamme perhettä synnytykseen ja kohtaamaan uudenlaisen arjen vauvan kanssa. Etävalmennuksessa saat kattavasti tietoa ja ohjausta synnytykseen, imetykseen ja vauvanhoitoon liittyen. Hinta 46,68€ kelakorvauksen jälkeen 38,68€.

Lue lisää synnytysvalmennuksesta

Gynekologinen käynti (30 min)

Tämä on tarkoitettu yleisgynekologiselle vastaanotolle.  Monta gynekologista asiaa voi hoitaa myös etävastaanotolla, näitä ovat esimerkiksi raskauden ehkäisyyn, vaihdevuosiin tai kuukautisvaivoihin liittyvät asiat. Hinta 116 €, kelakorvauksen jälkeen 105 €.

Lue tarkemmin gynekologin etäkäynnistä

Terapeutin, pariterapeutin tai seksuaaliterapeutin vastaantotot, yksilökäynti (45 min) tai parikäynti (90 min)

Varaa aika terapeutin etävastaanotolle kun haluat tukea elämääsi, keskustella parisuhdeasioista tai seksuaalisuudesta. Voit varata vastaanoton itsellesi tai yhdessä kumppanisi kanssa.. Yksilövastaanotto kestää 45 minuuttia ja maksaa 89,90 €. Parivastaanotto kestää 90 minuuttia ja maksaa 138,10 €. Terapeuttien etävastaanottoajat varataan puhelimitse Helsingin klinikaltamme 010 414 6650, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

 

Lämpimästi tervetuloa etävastaanotoillemme!