AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Viksten Camilla

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja voimaharjoitteluvalmentaja. Erityisosaamista minulla on erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden kuntoutukseen, naisten voimaharjoitteluun, urheilevan äidin valmentamiseen ja ohjaamiseen, vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttamiseen.

Pidän osaamisen päivittämistä erittäin tärkeänä alalla, jossa tutkittua tietoa tulee koko ajan lisää ja siksi kouluttaudun jatkuvasti.

Vastaanotolleni olet tervetullut kaikissa raskausaikaan, synnytyksen jälkeiseen aikaan, lantionpohjan toimintahäiriöihin ja kipuihin sekä sektio- ja episiotomia-arpien hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Olen fysioterapeuttina empaattinen, kuunteleva ja kannustava. Minulle on tärkeää kohdata jokainen ihminen yksilönä ja lähestyn fysioterapiaa hyvin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Ihmisen keho on mieletön kokonaisuus, jossa kaikki asiat vaikuttavat toisiinsa.

Varaa aika minulle

Lue myös

Äitiysfysioterapeutti Camilla Marjamäen kirje raskaana oleville ja synnyttäneille naisille

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.