AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Synnytysvalmennuksessa valmistamme perhettä synnytykseen

Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennuksessa saat kätilöiltämme juuri sinulle räätälöityä henkilökohtaista valmennusta synnytykseen ja uuteen elämäntilanteeseen – myös etänä.

Tarjoamme kaikille synnytykseen valmistautuville äideille sekä heidän tukihenkilöilleen äitiysneuvolassamme kattavan synnytysvalmennuksen.

Varaa aika synnytysvalmennukseen verkkoajanvarauksesta.

Lisätietoa synnytysvalmennuksesta saat myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Kenelle synnytysvalmennus sopii?

Synnytysvalmennus sopii kaikille odottaville äideille ja perheille. Synnytysvalmennuksemme suunnitellaan osaavien kätilöidemme opastuksella aina yksilöllisesti jokaisen perheen omat toiveet huomioiden.

Ensisynnyttäjien synnytysvalmennukset aloitetaan yleensä viimeistään raskausviikkojen 28–30 aikana. Toki tiiviimpi aikataulukin on mahdollinen, mutta kovin lähelle laskettua aikaa synnytysvalmennusta ei kannata jättää, mikäli haluat valmistautua synnytykseen riittävän ajoissa ja kattavasti.

Voit osallistua synnytysvalmennukseemme, vaikka olisit käynyt jonkin muun, esimerkiksi oman äitiysneuvolasi, synnytysvalmennuksen. Olet aina tervetullut synnytysvalmennukseemme silloin, kun kaipaat esimerkiksi lisätukea johonkin synnytykseen liittyvään teemaan liittyen ja haluat päästä keskustelemaan synnytyksestäsi henkilökohtaisesti ammattilaisen kanssa.

Mitä synnytysvalmennuksessa tapahtuu?

Synnytysvalmennuksessa käydään kattavasti läpi kaikki synnytyksen eri vaiheet aina käynnistymisestä jälkeisvaiheeseen saakka, lääkkeelliset ja lääkkeettömät kivunlievityskeinot ja erilaiset synnytystavat, kuten alatie-, sektio- ja imukuppisynnytys.

Ammattilaisemme ovat laatineet sinulle kattavan tietopaketin, jossa käsitellään synnytyksen lisäksi myös vauvanhoitoon ja imetykseen liittyviä asioita.

Kauanko synnytysvalmennus kestää?

Kokonaisuudessaan synnytysvalmennus koostuu kolmesta valmennuskerrasta/-tapaamisesta. Uudelleensynnyttäjät eivät välttämättä tarvitse yhtä montaa tapaamista ensikertalaisiin verrattuna, joten heille saattaa riittää kolmen tapaamisen sijaan yksi tai kaksi kertaa.

Yhteen synnytysvalmennustapaamiseen on hyvä varata 1,5 tuntia aikaa, mutta yhden synnytysvalmennuksen kesto voidaan myös muokata perheen tarpeisiin sopivaksi. Löydät synnytysvalmennuksen hinnoista lisää tietoa myös hinnastostamme.

Onnistuuko synnytysvalmennus etänä?

Synnytysvalmennustapaamiset on mahdollista järjestää joko fyysisinä tapaamisina äitiysneuvolassamme, mutta synnytysvalmennuksen järjestäminen joko täysin tai osin etänä onnistuu helposti.

Kiinnostuitko?

Varaa aika synnytysvalmennukseen verkkoajanvarauksesta.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.