Hedelmällisyysviikolle 25.2-1.3. varatut lapsettomuustutkimusten ensikäynti, hedelmällisyysneuvolakäynti sekä siemennesteanalyysi -50%.

Alennushinnat ovat voimassa ajalle 25.2.-1.3.2019 varatuille ajoille kokeneiden lapsettomuuslääkäriemme vastaanotolle. Lapsettomuustutkimusten ensikäynti sekä hedelmällisyysneuvolakäynnit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät erikoislääkärin tutkimuksen, ultraäänitutkimuksen ja hoito- / jatkosuunnitelman.

Lapsettomuustutkimusten ensikäynnin ja hedelmällisyysneuvolakäynnin hinta on 131,65 euroa (normaalisti 263,30€), Kela-korvauksen jälkeen 90,65 €.

Siemennesteanalyysin hinta on 46,30 euroa (normaalisti 92,60€), Kela-korvauksen jälkeen 31,30€.

Voit varata ajan verkossa tai soittamalla numeroon 010 414 6650.

 

Felicitas Mehiläinen Helsinki –  laadukasta hoitoa yli 20 vuoden kokemuksella

Felicitas Mehiläinen on Helsingissä toimiva, lapsettomuushoitoihin erikoistunut yksityisklinikka. Helsingissä olemme toimineet vuodesta 1990.

Näin tulet meille

Felicitas Mehiläinen sijaitsee Helsingin ytimessä, Forumin kauppakeskuksen yhteydessä. Sisäänkäynti Mannerheimintieltä 20 a -rapusta hissillä neljänteen ja viidenteen kerrokseen. Kampin linja-autoterminaali ja metroasema sekä Helsingin rautatieasema ovat aivan klinikan läheisyydessä. Myös raitiovaunupysäkit ovat vieressä. Autolla liikkuvien kannattaa pysäköidä esimerkiksi  P-CityForum-parkkihalliin. Sisään- ja ulosajo Simonkadulta sekä Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatiekadulta.

Lämpimästi tervetuloa!