AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Löfberg Vera

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja minulla on lisääntymislääketieteen suppea erityispätevyys. Olen aiemmin työskennellyt HYKS Naistenklinikalla Lisääntymislääketieteen yksikössä. 

Hoidan mielelläni kaikissa elämänvaiheissa olevia naisia. Erityinen mielenkiintoni on lapsettomuuspotilaan sekä muut gynekologiseen endokrinologiaan liittyvät kysymykset. Olen myös perehtynyt miesten infertiliteetin hoitoon, mukaan lukien spermatogeneesin induktio ja kivesbiopsiatutkimukset. Hoidan myös muissa tilanteissa raskautta toivovia asiakkaita.

Vastaanotolleni voit tulla myös missä tahansa gynekologisessa vaivassa (esimerkiksi akuutit tulehdukset, alavatsakivut, epäsäännöllisten tai kivuliaiden kuukautisten vuoksi). Voimme suunnitella yhdessä sinulle sopivan raskaudenehkäisyn tai vaihdevuosioireiden hoidon. Asetan ja poistan ehkäisykierukoita sekä -kapseleita. Voit myös tulla vain gynekologiseen rutiinitarkastukseen tai keskustelemaan naistentauteihin tai raskauteen liittyvistä mieltä askarruttavista asioista.

Teen gynekologisia ultraäänitutkimuksia, munatorvienaukiolotutkimuksia (HSSG) sekä alkuraskauden ultraäänitutkimuksia (seula- ja rakenneultraäänitutkimukset poislukien). 

Vastaanotolla pyrin empaattiseen ja luottamukselliseen suhteeseen potilaaseen, ja hoitamaan potilasta kokonaisvaltaisesti näyttöön perustuvien hoitokäytäntöjen mukaisesti. 

Tervetuloa vastaanotolleni kaikissa elämänvaiheissa!

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta