AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Lapsettomuustutkimukset

Lapsettomuus­tutkimukset

Lapsettomuustutkimuksiin pääsee helposti ilman lähetettä. Lapsettomuuden tutkimukset alkavat lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä.

Lapsettomuustutkimuksiin hakeutuminen

Noin 15 prosentilla pariskunnista on jossain elämänsä vaiheessa vaikeuksia saada raskautta alulle. Nyrkkisääntönä voi pitää, että vuoden yrittämisen jälkeen kannattaa hakeutua lapsettomuuteen perehtyneen lääkärin vastaanotolle lapsettomuustutkimuksiin.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Milloin lapsettomuustutkimuksiin?

Felicitas Mehiläiseen voi tulla lapsettomuustutkimuksiin, vaikka raskaaksi tulemista olisi yritetty  alle vuoden ajan. Tämä kannattaa erityisesti silloin, jos nainen on yli 35-vuotias, sillä naisen ikä vaikuttaa raskauden alkamiseen ja hoitojen onnistumiseen. Lapsettomuustutkimukset kannattaa aloittaa nopeammin myös, jos naisen kuukautiskierto on hyvin epäsäännöllinen, on sairastanut pahan lantion alueen tulehduksen tai miehellä on ollut lapsena laskeutumattomat kivekset, murrosiässä sikotauti tai myöhemmin jokin kivesten tulehdus tai vamma sukuelinten alueella.

Raskauden alkamiseen vaikuttaa moni tekijä. Muun muassa naisen yli- tai alipainoisuudella ja puolisoiden elämäntavoilla on vaikutusta hedelmällisyyteen.

Lapsettomuuden aiheuttaja voi löytyä yhtä todennäköisesti naisesta kuin miehestäkin. Yli neljännessä tapauksista syy löytyy molemmista. Aina selkeää syytä lapsettomuuteen ei löydy. Lapsettomuuden hoitomuodot ovat nykyisin kehittyneitä, ja lähes kaikista syistä johtuvaa lapsettomuutta voidaan hoitaa.

Lisätietoa naisesta johtuvasta lapsettomuudesta ja naisen hedelmällisyydestä
Lisätietoa miehestä johtuvasta lapsettomuudesta ja miehen hedelmällisyydestä

Felicitas Mehiläisessa lapsettomuustutkimuksiin pääsee helposti

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle

Lapsettomuustutkimuksiin pääsee helposti ilman lähetettä. Verkkoajanvarauksen lisäksi voit varata ajan myös puhelimitse. Halutessanne voitte pyytää päästä tietyn lääkärin vastaanotolle. Lapsettomuustutkimukset alkavat lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä.

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle ja saat arvokasta tietoa hedelmällisyydestäsi. Lapsettomuuden syy voi selvitä jo ensikäynnillä kokeneen lääkärin kanssa. Ensikäynnille kannattaa tulla yhdessä mahdollisen kumppanin kanssa.

Tutustu Felicitas Mehiläisen asiantuntijoihin.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.