AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Seksuaaliterapia

Terapiassa tarkastellaan omaa monimuotoista seksuaalisuutta sekä siitä herääviä ajatuksia, tunteita ja haasteita.

Seksuaaliterapia on matka omaan seksuaalisuuteen ja sen ymmärtämiseen. 

Seksuaalisuudessa ilmenevät väliaikaiset, pidempiaikaiset tai esimerkiksi traumojen aiheuttamat häiriöt heijastuvat usein hyvin voimakkaasti ihmisen seksielämään ja sitä kautta yleiseen tyytyväisyyteen itseään tai kumppaniaan kohtaan. Seksuaaliterapiasta onkin usein hyötyä erityisesti lapsettomuushoitojen aikana. 

Seksuaaliterapiassa on mahdollisuus tarkastella omaa monimuotoista seksuaalisuuttaan ja siinä herääviä ajatuksia, tunteita ja haasteita. Seksuaalisuus on hyvin herkkä ja vaikea alue, ja siten myös erittäin häiriöaltis alue ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Seksuaaliterapiaan yksin tai yhdessä puolison kanssa

Terapiaan voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Terapiassa käytävät asiat voivat liittyä intiimiin läheisyyteen tai toimintahäiriöihin. Tyypillisiä toimintahäiriöitä ovat esimerkiksi kivuliaat yhdynnät, haluttomuus, kiihottumisongelmat, orgasmi, erektiohäiriö tai herkkä siemensyöksy. Seksuaaliterapia tarjoaa tasapuolisen ja asiantuntevan avun.

Tapaamisten alussa kartoitetaan elämäntilanne, parisuhteen tilanne, sekä  seksuaalielämän haasteet tai ongelmat. Lisäksi otetaan selvää myös yksilön ja parin voimavaroista. Seksuaaliterapiassa käytetään erilaisia lähestymistapoja yksilöllisesti, aina tilanteesta riippuen.

Terapia perustuu keskusteluun ja lisäksi käytetään erilaisia harjoituksia. 

Lue lisää myös yksilöterapiasta sekä pariterapiasta.

Ota yhteyttä lähimpään Felicitas Mehiläiseen.

Halutessasi voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.