AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Lapsettomuushoidot yli 38-vuotiailla naisilla

Felicitas Mehiläinen on käyttänyt vuodesta 2014 alkaen yli 38-vuotiaille tarkoitettua turvallisempaa hoitomuotoa.

Felicitas Mehiläinen on käyttänyt vuodesta 2014 alkaen yli 38-vuotiaille tarkoitettua hoitomuotoa, jonka avulla on saatu aikaan kaksinkertaisesti enemmän raskauksia aikaisempaan verrattuna, ja lisäksi keskenmenoriski on ollut aikaisempaa alhaisempi.

Keskenmenoneuvola tarjoaa tukea ja apua

Naisen hedelmällisyyden kehitys

Naisen hedelmällisyys laskee jo varhain, ja 35 ikävuoden jälkeen raskaaksi tuleminen vaikeutuu, jolloin riski jäädä lapsettomaksi kasvaa. Lapsettomuushoidoillakin onnistumisen todennäköisyys laskee jyrkästi 40 ikävuoden jälkeen.

Naisen ikääntyessä tapahtuva hedelmällisyyden lasku johtuu pääasiassa munasolujen vanhenemisesta, niiden varastojen pienenemisestä sekä eräistä hormonimuutoksista, jotka heikentävät munasolujen laatua. Osittain tilanne johtuu myös siitä, että osa munasolujen laatua ylläpitävistä elimistön suojamekanismeista heikentyy naisen iän karttuessa.

Lisätietoa naisen hedelmällisyydestä

Lapsettomuushoitomenetelmä yli 38-vuotiaille

Yleinen käytäntö tulosten parantamiseksi on tehdä IVF-hoitostimulaatio suurilla hormoniannoksilla, minkä tavoitteena oli saada enemmän munasoluja ja siten parantaa todennäköisyyttä raskauden alkamiselle. Siitä huolimatta varsinkin yli 42-vuotiaiden hoitotulokset ovat vaatimattomia: raskausprosentti 43-vuotiailla jäi alle 10 % ja 44-vuotiailla alle 5 %.

Meillä käytössä olevan lapsettomuushoidon edut:

Alkuun lapsettomuushoidoissa

Haluamme auttaa sinua ja mahdollista kumppaniasi kaikin käytettävissä olevin keinoin. Voit varata ajan Felicitas Mehiläiselle heti, kun itselläsi herää huoli, ettei raskaus yrityksistä huolimatta ala. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Vastaanottoja myös etänä.