AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Naisparin hedelmöityshoidot

Naisparit

Naisparin hedelmöityshoidot voidaan toteuttaa luonnollisella kierrolla ja luovutetuilla siittiöillä.

Kun lapsen saaminen tulee ajankohtaiseksi naisparille, on alkuun hyvä varata aika Felicitas Mehiläisen ensikäynnille. Meille kaikki perheet ovat samanarvoisia ja toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleeksi vastaanotollemme.

Naisparien hedelmöityshoidot

Naisparin toisen osapuolen raskaaksi saattaminen tapahtuu yleisimmin inseminaatiolla eli keinohedelmöityksellä. Hoito voidaan toteuttaa luonnollisella kierrolla, jos ovulaatio löytyy helposti.

Inseminaatiohoidon onnistumistodennäköisyys jokaisella kerralla on noin 20 prosenttia. Jos raskaus ei ala 3–4 inseminaatiokerran tuloksena, voidaan miettiä vaihtoehdoksi koeputkihedelmöitystä, joka on keinohedelmöitystä tehokkaampi hoitomuoto.

Naisparien hedelmöityshoidot räätälöidään aina yksilöllisesti. Naisparien kohdalla valitaan aina hedelmöityshoitomuoto, joka tuo todennäköisimmin parhaan lopputuloksen.

Naisparien hedelmöityshoidoissa käytetään luovutettuja siittiöitä. Luovutettujen sukusolujen käyttö vaatii huolellista suunnittelua ja valmistelua sekä keskustelua psykologin kanssa.

Lisätietoa:
Hoidot luovutetuilla sukusoluilla
Tutustu hedelmöityshoitolakiin (Finlex.fi)
Tutustu äitiyslakiin (Finlex.fi)
2019 voimaan astuneen äitiyslain muutoksen vaikutuksista naisparien hedelmöityshoitoihin

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.