AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Näytteiden seuranta ja laadunvarmistus (RI Witness)

RI Witness on Felicitas Mehiläisessä käytössä oleva seurantajärjestelmä, jonka avulla voidaan valvoa IVF-hoidon jokaista vaihetta ja varmistaa näytteiden virheetön kulku.

Paras mahdollinen turva ja laadunvarmistus näytteillesi IVF-hoidon aikana

Elektroniset seurantajärjestelmät ovat joissakin maissa jo lakisääteisiä ja niistä on tulossa alan standardi. Felicitas Mehiläinen on ensimmäinen suomalainen klinikka, joka ottaa käyttöön seurantajärjestelmän. Haluamme tältäkin osin tarjota asiakkaillemme suurta turvallisuutta ja luotettavuutta seurantajärjestelmän avulla.

Mikä RI Witness on?

Sinulle on varmasti tärkeää tietää, että kaikesta pidetään hyvää huolta, kun aloitat hoidon.

RI Witness on luotu minimoimaan virheet näytteiden käsittelyssä hedelmöityshoitojen aikana. Sähköinen seurantajärjestelmä tukee solulaboratorion ammattilaisia heidän päivittäisessä työssään seuraamalla näytteiden siirtymistä maljasta tai putkesta toiseen laboratoriossa, vuorokauden ympäri.

Järjestelmä toimii automaattisesti, joten laboratorion työntekijä voi keskittyä täysin näytteistä huolehtimiseen.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Kun valitset RI Witnessiä käyttävän klinikan, voit olla varma siitä, että näytteitäsi hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla. Pidämme laadunvarmistusta toimintamme keskiössä, jotta sinun hoitosi etenee suunnitellulla tavalla. Olemme investoineet tähän järjestelmään, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen turvan näytteillesi.

Miten seurantajärjestelmä toimii?

RI Witness auttaa suojaamaan näytteitä hedelmöityshoitojen alusta loppuun.

Saatte klinikalla oman yksilöllisen Witness-tunnistekortin. Soluja tai alkioita sisältävät maljat merkitään laboratoriossa yksilöllisillä elektronisilla tunnisteilla, jotka linkittyvät automaattisesti Witness-tunnistekorttiinne koko hoitonne ajan. Siksi on tärkeää, että pidätte korttia aina mukananne, kun tulette klinikalle toimenpiteeseen tai näytteenantoon.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.