AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Lapsettomuuslääkäri

Ensikäynti lapsettomuuslääkärillä

Tunnin mittaisella lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä kartoitetaan tilanne sekä tehdään tutkimus- ja hoitosuunnitelma.

Tunnin mittaisella lapsettomuuteen erikoistuneen lääkärin ensikäynnillä kartoitetaan tilanne sekä tehdään tutkimus- ja hoitosuunnitelma. Käynnillä tehdään tarvittaessa myös ultraäänitutkimus.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Jos teille on tehty jo aiemmin lapsettomuuteen liittyviä tutkimuksia, on niitä koskevat paperit hyvä ottaa vastaanotolle mukaan. Paikalle kannattaa saapua noin 15 minuuttia ennen vastaanottokäynnin alkamista.

Mitä lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä tapahtuu?

Felicitas Mehiläisen asiantuntijat haluavat auttaa sinua ja kumppaniasi kaikin käytettävissä olevin keinoin. Voit varata ajan lapsettomuustutkimusten ensikäynnille heti, kun itselläsi herää huoli, ettei raskaus yrityksistä huolimatta ala. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita. Meillä pääset nopeasti tutkimuksiin ja tarvittaessa hoitoon.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Jätä yhteydenottopyyntö

Lapsettomuuslääkäri vastaa yleisimpiin tahatonta lapsettomuutta koskeviin kysymyksiin

Kierron verran toivoa-podcast käsittelee tahattomaan lapsettomuuteen liittyviä elämänvaiheita, syitä ja tunteita vertaistarinoiden ja asiantuntijakeskustelujen kautta.

Felicitas Mehiläisen Oulun klinikalla työskentelevä lapsettomuuslääkäri Katriina Niemelä vastaa yleisimpiin tahatonta lapsettomuutta koskeviin kysymyksiin Kierron verran toivoa-podcastin jaksossa. Lisäksi Katriina kertoo lapsettomuuslääkärin työstä, lapsettomuuden syistä ja hoitojen aloittamisesta.

Kuuntele jakso: Vieraana lapsettomuuslääkäri Katriina Niemelä

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.