AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Lapsettomuuslääkäri

Ensikäynti lapsettomuuslääkärillä

Ennen lapsettomuushoitoon hakeutumista on usein jo kuljettu pitkä matka. Kun päätös hoitoihin hakeutumisesta on tehty, halutaan nopeita toimenpiteitä. Felicitas Mehiläisellä hoitoketju pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä ja vaivattomana. Tutkimuksiin ja tarvittaessa hedelmöityshoitoihin pääsee nopeasti.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Tunnin mittaisella lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä kartoitetaan tilanne sekä tehdään tutkimus- ja hoitosuunnitelma. Mikäli hakeudut hoitoon kumppanin kanssa, toivomme että saavutte yhdessä vastaanotolle. Klinikalla käyntiin ensimmäisellä kerralla kannattaa varata 1-2 tuntia.

Mahdolliset lapsettomuuteen liittyvät aiemmat tutkimuspaperit on hyvä ottaa vastaanotolle mukaan. Paikalle kannattaa saapua noin 15 minuuttia ennen vastaanottokäynnin alkamista.

Mitä lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä tapahtuu?

Felicitas Mehiläisen asiantuntijat haluavat auttaa kaikin käytettävissä olevin keinoin. Voit varata ajan lapsettomuustutkimusten ensikäynnille heti, kun itselläsi herää huoli, ettei raskaus yrityksistä huolimatta ala. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita. Meillä pääset nopeasti tutkimuksiin ja tarvittaessa hoitoon.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Jätä yhteydenottopyyntö

Lapsettomuuslääkäri vastaa yleisimpiin tahatonta lapsettomuutta koskeviin kysymyksiin

Kierron verran toivoa -podcast käsittelee tahattomaan lapsettomuuteen liittyviä elämänvaiheita, syitä ja tunteita vertaistarinoiden ja asiantuntijakeskustelujen kautta.

Felicitas Mehiläisen Oulun klinikalla työskentelevä lapsettomuuslääkäri Katriina Niemelä vastaa yleisimpiin tahatonta lapsettomuutta koskeviin kysymyksiin Kierron verran toivoa -podcastin jaksossa. Lisäksi Katriina kertoo lapsettomuuslääkärin työstä, lapsettomuuden syistä ja hoitojen aloittamisesta.

Kuuntele jakso: Vieraana lapsettomuuslääkäri Katriina Niemelä

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.