AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Yksilöterapia

Psykoterapeutti voi helpottaa lapsettomuuden kokemukseen liittyvien tunteiden käsittelyä.

Lapsettomuushoitojen yhteyteen voi pariterapian ja seksuaaliterapian lisäksi olla hyvä lisätä myös yksilöterapiaa. Lapsettomuuden kokemukseen voi liittyä uupumista, ahdistusta, huonoja tai jopa traumaattisia kokemuksia, jolloin yksilöpsykoterapiasta saattaa olla apua

Yksilöterapia ja lapsettomuushoidot

Yksilöpsykoterapiassa asiakas ja psykoterapeutti tutkivat ja havainnoivat yhteistyössä asiakkaan kokemuksia. Terapian aluksi kartoitetaan elämäntilannetta. 

Tavallisesti terapian aluksi sovitaan yksi tai useampi tutustumiskäynti, joiden aikana yhteisesti arvioidaan tarkemmin yhteistyön mahdollisuuksia sekä sovitaan jatkosta. 

Ota yhteyttä lähimpään Felicitas Mehiläisen lapsettomuusklinikkaan ja varaa aika. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.