TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll

Individuell terapi

En psykoterapeut kan underlätta hanteringen av känslor relaterade till upplevelsen av barnlöshet.

Förutom parterapi och sexualterapi kan det också vara bra att genomgå individuell terapi i samband med fertilitetsbehandlingar. Upplevelsen av barnlöshet kan åtföljas av trötthet, ångest, dåliga eller till och med traumatiska upplevelser, i vilket fall individuell psykoterapi kan vara till hjälp.

Individuell terapi och fertilitetsbehandlingar

I individuell psykoterapi undersöker och observerar kunden och psykoterapeuten tillsammans kundens upplevelser. I början av terapin kartläggs livssituationen. 

Vanligtvis i början av terapin avtalar man om ett eller flera bekantningsbesök under vilka man närmare bedömer möjligheterna till samarbete tillsammans och avtalar om fortsättningen. 

Kontakta din närmaste Felicitas Mehiläinen-fertilitetsklinik och boka en tid. Du kan också lämna en kontaktbegäran till oss.

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.