TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll
Felicitas

Långtidsodling av embryon

Långtidsodling av embryon Embryona återförs vanligen till livmodern på den andra eller tredje dagen efter äggplockningen. Genom långtidsodling av embryon (blastocystodling) kan man följa embryonas utveckling och välja ut det embryo som har de bästa utvecklingsmöjligheterna. Långtidsodling av embryon används vanligen då upprepade behandlingar har misslyckats.

Långtidsodling av embryon

Embryona återförs vanligen till livmodern på den andra eller tredje dagen efter äggplockningen. Genom långtidsodling av embryon (blastocystodling) kan man följa embryonas utveckling och välja ut det embryo som har de bästa utvecklingsmöjligheterna. Långtidsodling av embryon används vanligen då upprepade behandlingar har misslyckats. Långtidsodling av embryon underlättar valet av embryo i de fall där embryona inte kan frysas. Vid blastocystodling odlas embryona i fem eller sex dagar efter äggplockningen. Ungefär en tredjedel av embryona utvecklas till blastocyststadiet. Om odlingen resulterar i flera embryon av god kvaliteti blastocyststadiet kan de frysas för eventuella senare embryoöverföringar.

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.