TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll

Distansmottagning hos en gynekolog

På en gynekologisk distansmottagning kan man sköta ärenden som gäller till exempel preventivmedel, klimakterium eller menstruationsbesvär.

På distansmottagningen kan man sköta många gynekologiska ärenden. Gynekologen bedömer alltid situationen individuellt, om ärendet kan skötas på en distansmottagning eller om det kräver en närmottagning.

På en distansmottagning är det mer krävande att bedöma behandlingen än på en vanlig mottagning, varför alla våra läkare som håller distansmottagningar är erfarna specialister. Våra yrkespersoner kan även bedöma när ärendet inte kan skötas på distans och sedan hänvisa dig till en närmottagning.

Följande ärenden kan man vanligtvis sköta på distansmottagning hos en gynekolog

Distansmottagning lämpar sig inte för

Att förbereda sig för en distansmottagning hos en gynekolog

Hur fungerar distansmottagning

En tid för en distansvideomottagning bokas per telefon direkt från verksamhetsstället där du också får anvisningar om hur videomottagningen genomförs. Det är enkelt: allt vi behöver är din e-postadress för att skicka en inbjudan till distansmottagningen.

Läs mer

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.