TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll
Lapsettomuuslääkäri

Första besök hos en infertilitetsläkare

Resan har ofta varit lång när man söker hjälp genom fertilitetsbehandlingar. När beslutet att söka behandling har fattats vill man ha snabba åtgärder. På Felicitas Mehiläinen strävar vi efter att hålla vårdkedjan så kort och smidig som möjligt. Du blir undersökt och får vid behov fertilitetsbehandlingar snabbt.

Under det första besöket hos infertilitetsläkaren, som varar i en timme, kartläggs din situation och en undersöknings- och behandlingsplan upprättas. Om du söker behandling med en partner önskar vi att ni kommer till mottagningen tillsammans. För det första besöket på kliniken bör du reservera 1–2 timmar.

Ta med eventuella tidigare undersökningsresultat angående barnlöshet till mottagningen. Det lönar sig att anlända cirka 15 minuter innan mottagningen börjar.

Vad händer vid det första besöket hos en infertilitetsläkare?

Experterna på Felicitas Mehiläinen vill hjälpa dig med alla tillgängliga medel. Du kan boka tid för det första besöket för barnlöshetsundersökningar så fort som du är orolig för att du inte blir gravid trots att du försöker. Ingen remiss eller tidigare undersökning krävs. Hos oss blir du undersökt och får vid behov behandling snabbt.

Läs mer

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.