TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll
Asiakas näkee puhelimessa hoidon solutiedot

Vårdväg för provrörsbefruktning i MinMehiläinen

I MinMehiläinen kan du se hur din vårdväg framskrider.

Som kund hos Felicitas Mehiläinen kan du följa din vårdväg för provrörsbefruktning på ett datasäkert sätt i MinMehiläinen-tjänsten under hela behandlingsprocessen. I tjänsten får du information och stöd i olika skeden av behandlingen och ser hur din vårdväg framskrider. 

När du bokar ett första besök för fertilitetsbehandling skickar vi dig i MinMehiläinen-tjänsten en blankett för förhandsuppgifter som du ska fylla i. Uppgifter du anger överförs direkt till vårt patientdatasystem. Med hjälp av förhandsuppgifterna kan den mottagande läkaren ta hänsyn till din individuella situation redan från och med det första besöket. 

Uppgifterna om alla dina besök och resultaten av dina undersökningar sparas också automatiskt i MinMehiläinen-tjänsten. På så sätt kan du alltid komma tillbaka till dem enkelt och snabbt, när som helst, var som helst.

Läs mer om MinMehiläinen-tjänsten

Påminnelse om viktiga läkemedel 

I MinMehiläinen-tjänsten hittar du även din aktuella läkemedelsbehandlingsplan. Du kan märka de planerade läkemedlen som tagna i tjänsten och du får en påminnelse om tidpunkten för att ta de viktigaste läkemedlen via appen om du har tillåtit MinMehiläinen-meddelanden.   I tjänsten kan du dessutom spara dina egna anteckningar, till exempel om hur du mår, i vilket fall de också överförs till den fertilitetsbehandlingspersonal som behandlar dig.  

Diskussion med en expert på fertilitetsbehandling

Din vårdväg för provrörsbefruktning uppdateras med information om ingreppen, antalet äggceller som erhållits från insamlingen av äggceller och antalet återförda och nedfrysta embryon. 

Tjänsten ger dig också en möjlighet att föra en diskussion med en expert på fertilitetsbehandling under hela behandlingsprocessen. Vi svarar alltid på dina frågor senast följande arbetsdag.

Ny teknik gör det möjligt att övervaka embryon

I tjänsten, med hjälp av embryoskopsmetoden, har du även möjlighet att se videobild av dina embryon som utvecklas och ska återföras. 


Läs mer

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.