AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Asiakas näkee puhelimessa hoidon solutiedot

Koeputkihedelmöityksen hoitopolku OmaMehiläisessä

Näet OmaMehiläisessä kuinka hoitopolkusi etenee.

Felicitas Mehiläisen asiakkaana voit seurata koeputkihedelmöityksen hoitopolkuasi tietoturvallisesti OmaMehiläinen-palvelussa koko hoitoprosessin ajan. Palvelusta saat tietoa ja tukea hoidon eri vaiheissa sekä näet, kuinka hoitopolkusi etenee. 

Kun varaat ajan lapsettomuushoidon ensikäynnille, lähetämme sinulle OmaMehiläinen-palveluun esitietolomakkeen täytettäväksi. Täyttämäsi tiedot siirtyvät suoraan potilastietojärjestelmäämme. Vastaanottava lääkäri pystyy esitietojen pohjalta jo ensimmäisestä käynnistä lähtien huomioimaan yksilöllisen tilanteesi. 

Kaikkien käyntiesi tiedot ja tutkimustesi tulokset tallentuvat myös automaattisesti OmaMehiläinenpalveluun. Näin voit aina palata niihin helposti ja nopeasti missä ja milloin vain.

Tutustu OmaMehiläinen-palveluun

Muistutus tärkeistä lääkkeistä 

OmaMehiläinen-palvelusta löydät myös ajantasaisen lääkehoitosuunnitelmasi. Voit merkitä palvelussa suunnitelman mukaiset lääkkeet otetuiksi ja tärkeimpien lääkkeiden ottoajankohdasta saat sovelluksen kautta muistutuksen, mikäli olet sallinut OmaMehiläisen ilmoitukset. 

 Lisäksi voit tallentaa palveluun omia muistiinpanojasi esimerkiksi voinnistasi, jolloin ne siirtyvät myös sinua hoitavien lapsettomuushoitojen ammattilaisten tietoon.  

Keskustele lapsettomuushoidon asiantuntijan kanssa

Koeputkihedelmöityksen hoitopolkuusi päivittyvät tiedot toimenpiteistä, munasolukeräyksessä saatujen munasolujen määrästä sekä siirrettyjen ja pakastettujen alkioiden määrästä. 

Palvelu tarjoaa sinulle myös keskusteluyhteyden lapsettomuushoidon asiantuntijan kanssa koko hoitoprosessin ajaksi. Vastaamme kysymyksiisi aina viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Uusi teknologia mahdollistaa alkioiden seurannan

Sinulla on myös mahdollisuus nähdä palvelussa videokuvaa kehittyvistä ja siirrettävistä alkioistasi embryoskooppimenetelmän avulla. 

OmaMehiläinen-palvelu apunasi myös muissa terveysasioissa

Käytössäsi ovat myös kaikki OmaMehiläinen-palvelun muut ominaisuudet, kuten käyntitiedot Mehiläisessä sekä resepti- ja rokotustiedot. Palvelu on maksuton ja se on käytettävissä joko älypuhelinsovelluksena tai verkkopalveluna. 

Lue lisää OmaMehiläinen-palvelusta ja ota se helposti käyttöösi.

Tutustu OmaMehiläinen-palveluun

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.