Ajankohtaista

Kati Härkönen aloittanut vastaanoton Helsingin klinikalla

Kati Härkönen on valmistunut synnytys- ja naistentautien erikoislääkäriksi Turun yliopistosta 2007 ja väitellyt lääketieteen tohtoriksi geneettisestä andrologiasta 2001. Kati on toiminut lapsettomuuslääkärinä vuodesta 2007 lähtien.

Klinikoiden kesäaukioloajat

Kesällä klinikkamme ovat avoinna seuraavasti: Felicitas Helsinki on avoinna koko kesän. Felicitas Turku on avoinna koko kesän, nyt myös iltavastaanottoaikoja, tervetuloa! Solulaboratorio on suljettu 2.-13.7., jolloin ei tehdä hedelmöityshoitoja eikä sperma-analyysitutkimuksia. Felicitas Oulu on suljettu 9.-29.7. Avoinna jälleen ma 30.7. klo 8.00. Kiireellisissä ja hoitoon liittyvissä asioissa voitte soittaa Helsingin tai Turun klinikalle. Helsinki p. 010 414 […]

Blogi: ”Aina on toivoa”

Felicitas Mehiläisen lapsettomuusklinikan esitteessä sanotaan, että aina on toivoa. Se on mielestäni aivan totta. Olen ollut todistamassa sitä hoitajana lapsettomuusklinikalla jo 18 vuoden ajan.

Tutkimus: Hedelmällisyys ei huoleta suomalaisia – ikään, hoitamattomiin sukupuolitauteihin ja elintapoihin olisi kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota

Useaa suomalaista ei oma hedelmällisyysterveys huoleta juurikaan Mehiläisen ja IROResearchin tutkimuksen* mukaan. Lapsia toivovista vastaajista 64 % ei ole lainkaan huolissaan tai on vain vähän huolissaan joko itsensä tai kumppaninsa raskaaksi tulemisesta. Mehiläisen gynekologi muistuttaa, että tiettyihin asioihin, kuten ikään ja hoitamattomiin sukupuolitauteihin, olisi kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota, jos hedelmällisyydestään haluaa pitää huolta.