AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Vietämme hedelmällisyysviikkoja Turussa, Oulussa ja Lappeenrannassa 1.-31.3.2024!

Hedelmällisyysviikoilla lapsettomuuslääkärin ensikäynti, hedelmällisyysneuvola (laajennettu gynekologikäynti) sekä siemennesteanalyysi ja MiOXSYS -50 %, kun varaat ajan maaliskuun aikana.

Lapsettomuuslääkärin ensikäynti -50 %

Voit varata ajan lapsettomuuslääkärin ensikäynnille heti, kun herää huoli, ettei raskaus yrityksistä huolimatta ala. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita. Meillä pääset nopeasti tutkimuksiin ja tarvittaessa hoitoon. Tunnin mittaisella lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä kartoitetaan tilanne sekä tehdään tutkimus- ja hoitosuunnitelma. Ensikäynnille voi tulla yksin tai yhdessä mahdollisen kumppanin kanssa.

Hedelmällisyysneuvola -50 %

Hedelmällisyysneuvola (laajennettu gynekologikäynti) palvelee, kun haluat tietoa hedelmällisyydestäsi. Hedelmällisyysneuvolakäynti korvaa vuosittaisen gynekologitarkastuksen. Tunnin mittainen käynti sisältää erikoislääkärin tutkimuksen sekä tarvittaessa hoito- tai jatkosuunnitelman.

Siemennesteanalyysi ja MiOXSYS -50 %

Siemennesteanalyysilla selvitetään sperman hedelmöityskykyä. Siemennestenäytteestä tutkitaan siittiöiden määrä, liikkuvuus, rakenne ja mahdolliset vasta-aineet. MiOXSYS-menetelmällä mitataan lisäksi siemennesteen oksidatiivinen stressi, joka vaikuttaa miehen hedelmällisyyteen.

Siemennesteanalyysin ajanvaraus Lappeenrannassa puhelimitse.

Olet meille sydämellisesti tervetullut! Varaa aika verkosta tai soittamalla 0104146650.

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.