AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Perinnöllisyysneuvonta on perinnöllisyyteen erikoistuneen lääkärin antamaa konsultointia

Perinnöllisyysneuvonta

Perinnöllisyyslääketiede on lääketieteen erikoisala, joka diagnosoi, hoitaa ja opastaa perinnöllisiin ja synnynnäisiin sairauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Perinnöllisyysneuvonnassa perinnöllisyyteen erikoistunut lääkäri diagnosoi sairauksia, joiden syntymiseen perimällä on vaikutusta. Näiden tautien kohdalla perinnöllisyyslääkäri antaa myös neuvontaa taudin luonteesta, periytymistavasta ja mahdollisesta hoidosta tai seurannan tarpeesta. Lääkäri myös arvioi erilaisten tutkimusten avulla, millainen riski vastaanotolle tulevalla tai esimerkiksi tämän nykyisellä tai tulevalla lapsella on sairastua tiettyyn sairauteen, tai onko jokin suvussa esiintyvä sairaus perinnöllinen.

Perinnölliset syyt lapsettomuuden taustalla

Lapsettomuuden tutkimisen ja keskenmenojen syyn selvittämisen yhteydessä saattaa paljastua perimään liittyviä poikkeavuuksia, esimerkiksi kromosomipoikkeavuuksia, joiden merkityksestä perinnöllisyyslääkäri kertoo. Perinnöllisyyslääkäri antaa myös neuvontaa sikiötutkimuksiin ja alkiodiagnostiikkaan liittyen.

Perinnöllisyyslääkäriä kannattaa konsultoida, jos raskauteen tai sikiön kehitykseen liittyvät kysymykset huolestuttavat, lapsen kehitys- tai rakennepoikkeavuus huolestuttaa tai haluat arvioida omaa tai lapsesi riskiä sairastua tiettyyn suvussa esiintyvään sairauteen.

Ajan varaaminen perinnöllisyysneuvontaan

Jos kiinnostuit perinnöllisyysneuvonnasta, voit varata ajan soittamalla meille: 0104146650

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä lomakkeen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.