AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Itsellinen nainen

Itselliset naiset

Itsellisen naisen hedelmöityshoidot voidaan toteuttaa luonnollisella kierrolla ja luovutetuilla siittiöillä.

Itsellisellä naisella tarkoitetaan naista, joka tietoisesti haluaa vanhemmaksi ja hankkia lapsen yksin hedelmöityshoitojen ja luovutettujen sukusolujen avulla. Kun lapsen saaminen tulee ajankohtaiseksi itselliselle naiselle, on alkuun hyvä varata aika Felicitas Mehiläiseen ensikäynnille.

Itsellisten naisten hedelmöityshoidot

Itsellisen naisen raskaaksi saattaminen tapahtuu yleisimmin inseminaatiolla eli keinohedelmöityksellä. Hoito voidaan toteuttaa luonnollisella kierrolla, jos ovulaatio löytyy helposti.

Inseminaatiohoidon onnistumistodennäköisyys jokaisella kerralla on noin 20 prosenttia. Jos raskaus ei ala 3–4 inseminaatiokerran tuloksena, voidaan miettiä vaihtoehdoksi koeputkihedelmöitystä, joka on keinohedelmöitystä tehokkaampi hoitomuoto.

Itsellisten naisten hedelmöityshoidot räätälöidään Felicitas Mehiläisellä aina yksilöllisesti. Itsellisten naisten, kuten muidenkin asiakkaiden, kohdalla valitaan aina hedelmöityshoitomuoto, joka tuo todennäköisimmin parhaan lopputuloksen.

Itsellisten naisten hedelmöityshoidoissa käytetään luovutettuja siittiöitä. Luovutettujen sukusolujen käyttö vaatii huolellista suunnittelua ja valmistelua. Ennen hoitojen aloitusta käydään myös keskustelua terapeutin kanssa.

Lisätietoa:
Hoidot luovutetuilla sukusoluilla
Hedelmöityshoitolaki (Finlex.fi)
Äitiyslaki (Finlex.fi)

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.