AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Felicitas

Tietoa Felicitas Mehiläinen lapsettomuusklinikasta

Vuosittain Felicitaksen klinikoilla tehdään yli 3800 lapsettomuushoitoa: koeputkihedelmöityshoitoja, pakastealkioiden siirtoja, kohdunsisäisiä inseminaatioita, hormonihoitoja ja hoitoja luovutetuilla sukusoluilla.

Felicitas Mehiläisellä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin.

Vuosittain Felicitaksen klinikoilla tehdään tuhansia lapsettomuushoitoja: koeputkihedelmöityshoitoja, pakastealkioiden siirtoja, kohdunsisäisiä inseminaatioita, hormonihoitoja ja hoitoja luovutetuilla sukusoluilla.

Lisätietoa lapsettomuushoidoista

Laadukasta hoitoa hyvin tuloksin

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää, korkealaatuista hoitoa. Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti kouluttautumalla, osallistumalla alan kongresseihin ja tekemällä tutkimustyötä.

Felicitaksessa olemme kehittäneet menetelmiämme ja hioneet käytäntöjämme jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Olemme jatkuvasti innolla viemässä lapsettomuudenhoitoalan kehitystä eteenpäin ja otamme nopeasti käyttöön ne uudet hoitomenetelmät, jotka lisäävät onnistumisen mahdollisuuksia.

Ystävällisellä henkilökunnallamme on rautainen ammattitaito lapsettomuuden hoitamisessa. Felicitas Mehiläisessä pääsee asioimaan aina tutulla erikoislääkärillä ja jokainen hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Lapsettomuustutkimusten ja -hoitojen lisäksi Felicitas tarjoaa: raskaudenajan seurantaa, 4D-ultraäänitutkimukset, yksityisen äitiysneuvolan, terapiapalveluita sekä gynekologin, perinnöllisyyslääkärin ja ravitsemusterapeutin vastaanoton.

Toimimme neljällä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Osa palveluistamme on saatavilla myös etänä.

Katso tarkemmat yhteystiedot

Felicitas lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa

Felicitas on perustettu 1990-luvun alussa ja oli silloin ensimmäinen yksinomaan lapsettomuuden tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut yksityinen klinikka Suomessa.

Felicitas-klinikan virstanpylväät

Felicitas Mehiläisen historia

Jätä yhteydenottopyyntö

Lue lisäksi:
Felicitas Mehiläinen – 30 vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä