Alkuun lapsettomuushoidoissa & Nopeasti hedelmöityshoitoihin

Me haluamme auttaa sinua (ja kumppaniasi) kaikin käytettävissä olevin keinoin. Voit varata ajan heti, kun itselläsi herää huoli, ettei raskaus yrityksistä huolimatta ala. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita. Ennen lapsettomuushoitoon hakeutumista on jo usein kuljettu pitkä matka. Kun päätös on tehty, halutaan nopeita toimenpiteitä. Meillä hoitoketju pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä ja vaivattomana. Pääsette nopeasti tutkimuksiin ja sitä kautta tarvittaessa hedelmöityshoitoihin.

Varaa aika lapsettomuustutkimusten ensikäynnille!

Toivomme, että saavut ensikäynnille yhdessä puolisosi kanssa. Kun varaat ensimmäistä käyntiä, kannattaa käyntiin varata aikaa 1–2 tuntia.

Tutustu myös Felicitas Mehiläisen hedelmällisyysneuvolaan!

Voit myös varata aivan ensimmäiseksi maksuttoman ensikäynnin Felicitas Mehiläisen lapsettomuushoitajan vastaanotolle, jos haluat tietää mitkä asiat mahdollisesti vaikuttavat hedelmällisyyteesi tai milloin kannattaa hakeutua tarkempiin lapsettomuustutkimuksiin.

Yksilölliset hedelmöityshoidot Felicitas Mehiläisessä

Videolla Tiina Hakala-Ala-Pietilä (LKT, Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri) Helsingin Felicitaksesta ja Emilia Vuorisalmi (Yleislääkäri) keskustelevat yksilöllisistä hedelmöityshoidoista.