Alkuun lapsettomuushoidoissa

Haluamme auttaa sinua ja mahdollista kumppaniasi kaikin käytettävissä olevin keinoin. Voit varata ajan Felicitas Mehiläiselle heti, kun itselläsi herää huoli, ettei raskaus yrityksistä huolimatta ala. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita. 

Ennen lapsettomuushoitoon hakeutumista on usein jo kuljettu pitkä matka. Kun päätös hoitoihin hakeutumisesta on tehty, halutaan nopeita toimenpiteitä. Felicitas Mehiläisellä hoitoketju pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä ja vaivattomana. Tutkimuksiin ja tarvittaessa hedelmöityshoitoihin pääsee nopeasti.

Varaa aika lapsettomuuteen erikoistuneelle lääkärille lapsettomuustutkimuksen ensikäynnille.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Toivomme, että saavut ensikäynnille yhdessä puolisosi kanssa. Kun varaat ensimmäistä käyntiä, kannattaa käyntiin varata aikaa 1–2 tuntia. Tunnin mittaisella lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä kartoitetaan tilanne sekä tehdään tutkimus- ja hoitosuunnitelma.

Voit myös varata aivan ensimmäiseksi maksuttoman käynnin Felicitas Mehiläisen lapsettomuushoitajan vastaanotolle, jos haluat tietää mitkä asiat mahdollisesti vaikuttavat hedelmällisyyteesi tai milloin kannattaa hakeutua tarkempiin lapsettomuustutkimuksiin. Tutustu myös Felicitas Mehiläisen hedelmällisyysneuvolaan.

Felicitas Mehiläisen sivuilta löydät myös paljon lapsettomuustutkimuksiin ja hedelmöityshoitoihin liittyvää tietoa.

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle

Yksilölliset hedelmöityshoidot Felicitas Mehiläisessä

Videolla Tiina Hakala-Ala-Pietilä, LKT, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Helsingin Felicitaksesta ja yleislääkäri Emilia Vuorisalmi keskustelevat yksilöllisistä hedelmöityshoidoista.