Haluamme auttaa sinua ja mahdollista kumppaniasi kaikin käytettävissä olevin keinoin. Voit varata ajan Felicitas Mehiläiselle heti, kun itselläsi herää huoli, ettei raskaus yrityksistä huolimatta ala. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle

Ensikäynti lapsettomuuslääkärillä

Ennen lapsettomuushoitoon hakeutumista on usein jo kuljettu pitkä matka. Kun päätös hoitoihin hakeutumisesta on tehty, halutaan nopeita toimenpiteitä. Felicitas Mehiläisellä hoitoketju pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä ja vaivattomana. Tutkimuksiin ja tarvittaessa hedelmöityshoitoihin pääsee nopeasti.

Toivomme, että saavut ensikäynnille yhdessä puolisosi kanssa. Kun varaat ensimmäistä käyntiä, kannattaa käyntiin varata aikaa 1–2 tuntia. Tunnin mittaisella lapsettomuuslääkärin ensikäynnillä kartoitetaan tilanne sekä tehdään tutkimus- ja hoitosuunnitelma.

Varaa aika lapsettomuuteen erikoistuneelle lääkärille lapsettomuustutkimuksen ensikäynnille.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Lue lisää:
Lisätietoa ensikäynnistä lapsettomuuslääkärillä

Lapsettomuushoitajan maksuton vastaanotto

Voit myös varata aivan ensimmäiseksi maksuttoman käynnin Felicitas Mehiläisen lapsettomuushoitajan vastaanotolle, jos haluat tietää mitkä asiat mahdollisesti vaikuttavat hedelmällisyyteesi tai milloin kannattaa hakeutua tarkempiin lapsettomuustutkimuksiin. Tutustu myös Felicitas Mehiläisen hedelmällisyysneuvolaan.

Felicitas Mehiläisen sivuilta löydät myös paljon lapsettomuustutkimuksiin ja hedelmöityshoitoihin liittyvää tietoa.

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle

Lue lisää:
Lisätietoa lapsettomuushoitajan vastaanotosta

Yksilölliset hedelmöityshoidot Felicitas Mehiläisessä

Videolla Tiina Hakala-Ala-Pietilä, LKT, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Helsingin Felicitaksesta ja yleislääkäri Emilia Vuorisalmi keskustelevat yksilöllisistä hedelmöityshoidoista.