AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Äitiysneuvola

Äitiysneuvolamme kätilöt kulkevat rinnallasi koko raskauden ajan.

Jokainen raskaus on erilainen. Siksi on tärkeää, että raskauden seuranta ja synnytysvalmennus toteutetaan tulevien vanhempien tarpeet ja toiveet huomioiden. Äitiysneuvolamme tavoitteena on, että raskaus etenee turvallisesti ja koko perhe voi hyvin.

Äitiysneuvolassa turvallisin mielin kohti synnytystä

Felicitas Mehiläisen äitiysneuvola on yksityinen neuvola, jossa raskauttasi seuraa aina kokenut kätilö ja erikoislääkäri, joka on raskauden seurantaan perehtynyt perinatologi. Hoidostasi vastaavat aina samat ammattilaiset, joilla on tilanteestasi kokonaisvaltainen käsitys. Seuranta ja hoito toteutetaan yksilöllisesti ja toiveitasi kuunnellen.

Voit varata ensimmäisen käynnin neuvolaamme heti kun raskaustesti osoittautuu positiiviseksi. Perheen oma kätilö huolehtii seurannasta koko raskauden ajan. Lisäksi tukena on raskauden seurantaan perehtynyt erikoislääkäri, joka toimii omana neuvolalääkärinä.

Varaa aika äitiysneuvolaan soittamalla asiakaspalveluumme 0104146650 tai nettiajanvarauksesta.

Milloin äitiysneuvolaan?

Ensimmäinen neuvolakäynti sijoittuu yleensä raskausviikoille 10–13. Jatkokäyntien aikataulu suunnitellaan yhdessä. Suosituksena on, että raskausviikkojen 10–28 aikana vastaanotolla käydään neljän viikon välein, viikoilla 28–36 kahden viikon välein ja viikoilla 36–40 viikon välein. Mikäli vauva ei ole syntynyt vielä raskausviikolla 40, käydään vastaanotolla kahdesti viikossa.

Synnytyksen jälkeen moni käy tutussa neuvolassa jälkitarkastuksessa. Myös kotikäynti on mahdollinen.

Äitiysneuvolassa apuna alan viimeisin tekniikka

Asiantuntevan henkilökunnan lisäksi neuvolalääkärillämme on käytössä huipputason laitteisto. Raskaudentilan ja sikiön tutkimukset tehdään 4D-ultraäänilaitteella. Vanhemmat saavat kuvat tulevasta vauvastaan OmaMehiläinen-sovellukseen tai halutessaan muistitikulle.

Neuvolassamme on käytössä myös kardiotokografilaitteisto, jolla voidaan seurata sikiön sydämen sykettä ja kohdun supistuksia loppuraskauden aikana.

Äitiysneuvolan perhevalmennus olennainen osa raskaudenajan hoitoa

Äitiysneuvolassamme pääsee osallistumaan monipuoliseen yksityiseen perhevalmennukseen, jossa käydään läpi synnytykseen liittyviä asioita, sopeutumista tulevaan elämänvaiheeseen ja vanhemmuuteen sekä annetaan käytännönläheistä tietoa vauvan hoidosta. Valmennuskertoja on yleensä kolme, joista ensimmäinen sijoittuu raskausviikoille 28–30. Valmennuskäynnit suunnitellaan jokaisen odottavan perheen aikataulujen mukaan.

Felicitas Mehiläisen ammattitaitoiset perheterapeutit auttavat, mikäli raskauteen ja synnytykseen liittyy huolia ja pelkoja, joita on syytä käsitellä ammattilaisen avulla. Myös ravitsemusterapeuttimme ovat tarvittaessa tukena raskausaikana. Yksityisen äitiysneuvolan palvelut kuuluvat osittain Kela-korvauksen piiriin.

Varaa aika äitiysneuvolaan soittamalla asiakaspalveluumme 0104146650 tai nettiajanvarauksesta.

Kokemuksia äitiysneuvolasta

Oona Tolppanen Felicitaksen äitiysneuvolasta: ”Olen entistä luottavaisemmin mielin”
Eevi Teittinen Felicitas Mehiläisen äitiysneuvolassa: “Nyt tuli tosi hyvä fiilis tästä”

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.