AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Asiakaskokemukset

Sissin kokemus Felicitas Mehiläisen 3D- ja 4D-ultraäänitutkimuksesta: ”Ultraäänikuvat kasvoista olivat aivan ihania”

Viimeisimmässä blogikirjoituksessaan Sissi kertoo käynnistään Felicitas Mehiläisen 3D- ja 4D -ultraäänitutkimuksessa: "Saimme valokuvia vauvasta mukaamme."

Sissi kertoo blogissaan kokemuksistaan mm. raskauteen ja äitiyteen liittyen. Viimeisimmässä blogikirjoituksessaan Sissi kertoo käynnistään Felicitas Mehiläisen 3D- ja 4D-ultraäänitutkimuksessa.

”Ennen kaikkea olimme kiinnostuneita näkemään vauvan kasvot ja selvittämään sukupuolen, mutta toki tiesimme myös, että siellä voisi löytyä jotain, mitä tavallisessa rakenneultrassa ei ollut näkynyt.”, Sissi kertoo blogikirjoituksessaan.

”Saimme valokuvia vauvasta mukaamme. Ultraäänikuvat kasvoista olivat aivan ihania.”, Sissi jatkaa.

Voit lukea lisää Sissin kokemuksista ja tunnelmista 3D- ja 4D-ultraäänitutkimukseen ja raskauden etenemiseen liittyen Sissin blogista.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.