AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Lapsettomuustutkimukset

Alkioiden erikoisviljelynesteet

Alkioiden erikoisviljelyliuokset auttavat alkion kiinnittymisessä kohdun limakalvoon. Niitä suositellaan käytettäväksi erityisesti, mikäli hoitojen taustalla on toistuvia keskenmenoja.

Alkioiden viljelyyn tarkoitetut erikoisliuokset

Alkioiden erikoisviljelyliuokset auttavat alkion kiinnittymisessä kohdun limakalvoon. Viljelyliuokset sisältävät luonnollista kasvutekijää, sytokiinia (GM-CSF). Sytokiinia esiintyy raskauden aikana ja se edesauttaa alkion ja kohdun limakalvon välistä kommunikaatiota. Viljelyliuokseen lisätty sytokiini luo alkiolle kohdun luonnollista ympäristöä jäljittelevän kasvuympäristön ja parantaa siten alkion kiinnittymisen todennäköisyyttä. Matala sytokiinipitoisuus voi johtaa alkion kiinnittymisen epäonnistumiseen. Felicitas Mehiläisellä on käytössä EmbryoGen- ja BlastGen-erikoisliuokset.

Milloin erikoisliuoksia käytetään?

EmbryoGen-liuosta käytetään silloin, kun alkionsiirto tehdään toisena tai kolmantena päivänä munasolujen keräyksestä. BlastGen-liuosta käytetään puolestaan blastokystiviljelyn eli niin kutsutun pitkän viljelyn yhteydessä.

Erikoisliuoksia suositellaan käytettäväksi erityisesti, mikäli hoitojen taustalla on toistuvia keskenmenoja tai biokemiallisia raskauksia, tai mikäli hedelmöityshoitojen epäonnistumisille ei löydy syytä.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.