AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Felicitas Mehiläinen yhteystiedot

HIV- ja hepatiittipositiivisten hedelmöityshoidot

Infektio ei ole este hedelmöityishoidoille. Infektion tulee olla hallinnassa ja hoidettu asianmukaisesti.

Hoidamme Felicitas Mehiläisellä kaikkia HIV- ja hepatiittipositiivisia henkilöitä, jotka tarvitsevat hedelmöityshoitoja ja joiden hoidon edellytykset täyttyvät. Tämä tarkoittaa, että hedelmöityshoitoihin hakeutuvan tai tämän puolison HIV- tai hepatiitti-infektio on hallinnassa lääkityksellä. Myös B- ja C-hepatiitin kantajien virusmäärät pyritään saamaan mataliksi ennen hedelmöityshoitoja. Ennen hoitoja selvitetään, ettei terveydentilassa ole estettä raskaudelle ja synnytykselle. Tarvittaessa Felicitas Mehiläisen lapsettomuuslääkäri kirjoittaa lähetteen infektiolääkärin tai sisätautilääkärin konsultaatioon.

HIV- ja hepaattiittipositiivisten hedelmöityshoidot tehdään Felicitas Mehiläisen Helsingin lapsettomuusklinikalla ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan hoitoon liittyvät ultraäänitutkimukset voidaan tehdä myös muissa Felicitas Mehiläisen toimipisteissä. 

Ota yhteyttä lähimpään Felicitas Mehiläiseen.

Halutessasi voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.