TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll
Felicitas Mehiläinen yhteystiedot

Fertilitetsbehandlingar för HIV- och hepatitpositiva

En infektion är inte ett hinder för fertilitetsbehandlingar. Infektionen måste vara under kontroll och behandlad på lämpligt sätt.

Hos Felicitas Mehiläinen behandlar vi alla personer med HIV eller hepatit som behöver fertilitetsbehandlingar och för vilka förutsättningarna för behandlingen uppfylls. Detta betyder att HIV- eller hepatitinfektionen hos den som söker sig till fertilitetsbehandlingar eller hans eller hennes partner är under kontroll med hjälp av medicinering. Dessutom försöker vi minska mängden virus hos bärare av hepatit B och C före fertilitetsbehandlingar. Före behandlingarna fastställs att det inte finns något hinder för graviditet och förlossning i hälsotillståndet. Vid behov skriver Felicitas Mehiläinens infertilitetsläkare en remiss för konsultation med en infektionsläkare eller en läkare inom inremedicin.

Fertilitetsbehandlingar för HIV- och hepatitpositiva utförs på Felicitas Mehiläinens fertilitetsklinik i Helsingfors utan remiss eller med en betalningsförbindelse. Om det är nödvändigt och möjligt kan behandlingsrelaterade ultraljudsundersökningar även utföras på andra Felicitas Mehiläinen-verksamhetsställen. 

Kontakta ditt närmaste Felicitas Mehiläinen-verksamhetsställe.

Om du vill kan du lämna en kontaktbegäran till oss.

Lämna en kontaktbegäran


Läs mer

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.