TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll
Synnytysvalmennuksessa valmistamme perhettä synnytykseen

Förlossningsförberedelse

I förlossningsförberedelsen ger våra barnmorskor dig personlig förberedelse, skräddarsydd just för dig, för förlossning och den nya livssituationen – även på distans.

Vi erbjuder alla mödrar som förbereder sig för förlossning samt deras stödpersoner en omfattande förlossningsförberedelse på vår mödrarådgivning.

Boka tid för en förlossningsförberedelse via tidsbokning på nätet.

För mer information om förlossningsförberedelsen, kontakta vår kundtjänst eller lämna en kontaktbegäran.

Vem lämpar sig förlossningsförberedelsen för?

Förlossningsförberedelsen är lämplig för alla gravida kvinnor och familjer. Vår förlossningsförberedelse planeras alltid individuellt med beaktande av varje familjs egna önskemål under vägledning av våra kompetenta barnmorskor.

Förlossningsförberedelser för förstföderskor påbörjas vanligtvis senast under graviditetsveckorna 28–30. Naturligtvis är en snävare tidtabell också möjlig men det är inte tillrådligt att lämna förlossningsförberedelsen mycket nära det beräknade förlossningsdatumet om du vill förbereda dig för förlossningen tillräckligt tidigt och på ett omfattande sätt.

Du kan delta i vår förlossningsförberedelse även om du har deltagit i någon annan förlossningsförberedelse, till exempel på din egen mödrarådgivning. Du är alltid välkommen till vår förlossningsförberedelse när du till exempel behöver ytterligare stöd för ett tema relaterat till förlossning och vill diskutera din förlossning personligen med en yrkesperson.

Vad händer i förlossningsförberedelsen?

I förlossningsförberedelsen går vi igenom alla de olika stadierna av förlossningen, från starten till efterbördsskedet, medicinska och icke-medicinska smärtlindringsmetoder och olika förlossningsmetoder, såsom vaginal förlossning, kejsarsnitt och förlossning med sugklocka.

Våra yrkespersoner har utarbetat ett omfattande informationspaket för dig, som inte bara täcker förlossning utan också frågor relaterade till barnvård och amning.

Hur länge tar förlossningsförberedelsen?

I sin helhet består förlossningsförberedelsen av tre förberedelsesessioner/möten. Omföderskor behöver nödvändigtvis inte lika många möten som förstföderskor, så ett eller två möten kan vara tillräckligt för dem, i stället för tre.

Det är tillrådligt att anslå 1,5 timmar för ett förlossningsförberedelsemöte, men längden på en förlossningsförberedelse kan också anpassas efter familjens behov. Du kan hitta mer information om priserna på förlossningsförberedelsen i vår prislista.

Är det möjligt att genomföra förlossningsförberedelsen på distans?

Det är möjligt att arrangera förlossningsförberedelsen antigen som fysiska möten på vår mödrarådgivningen eller helt eller delvis på distans.

Blev du intresserad?

Boka tid för en förlossningsförberedelse via tidsbokning på nätet.

Boka tid för en förlossningsförberedelse

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.