TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll
Alkiokuoren avaus

Öppning av embryots skal (AHA)

Öppning av embryots skal

Öppning av embryots skal (AHA)

Ibland kan störningar i embryoskalets proteinproduktionen orsaka svårigheter när embryot ska fästa sig vid livmodern. Detta kan förhindra att embryot som finns inne i skalet fäster sig vid livmoderväggen. Vid öppning av embryots skal görs ett litet hål i skalet med hjälp av en speciell pipett, sur saltlösning eller laser för att främja skalavlossningen på återföringsdagen. Störningar i embryoskalets proteinstruktur kan inte upptäckas i mikroskop och det finns inte kliniska rutinundersökningar för upptäckt av detta. Öppning av embryots skal används efter övervägande då man inte hittar några specifika orsaker till att upprepade behandlingar misslyckas eller om embryoskalet är tjockare än normalt.

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.