AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Vauva nauraa vanhemman suukotellessa

Hoitojen onnistuminen

Hoitojen onnistumisprosentti kasvaa vähitellen koko ajan, kun menetelmät kehittyvät. Jopa yli 80 % hoidettavista voi saada lopulta lapsen hedelmöityshoitojen avulla.

Toimivatko lapsettomuushoidot oikeasti? 

Raskauden alkamisen todennäköisyys lapsettomuushoidoissa vaihtelee paljon. Hedelmällisyys on monisäikeinen kokonaisuus ja yksittäisiä raskauden alkamiseen vaikuttavia tekijöitä on useita: 

Todennäköisyyteen vaikuttavista yksittäisistä tekijöistä merkittävin on naisen ikä. Yli 39-vuotiailla noin joka viides hoidoista johtaa raskauteen ensimmäisellä hoitokerralla. Alle 30-vuotiaista noin 40–50 % saa toivomansa lapsen jo ensimmäisen koeputkihedelmöityshoitokerran jälkeen. 

Luovutetuilla munasoluilla raskauden alkamisen todennäköisyys on noin 40–60 % naisen iästä riippumatta. 

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Eri lapsettomuushoitojen hoitotulokset 

Tavoitteena turvallinen raskaus 

Raskauden turvallinen eteneminen on meille tärkeää. Tavoitteena on, että hoitojen myötä syntyisi yksi lapsi kerrallaan, sillä kaksosraskaus aiheuttaa aina ylimääräisen riskin sekä äidille että lapsille.  

Aiemmin alkioita siirrettiin herkemmin useampi samalla kertaa, mutta nykyään pyritään siirtämään aina yksi alkio kerrallaan, jolloin monikkoraskauden todennäköisyys on pieni. Yksi alkio kerrallaan siirtämällä saadaan myös parhaat onnistumisen mahdollisuudet jokaiselle alkioille. Suomi aloitti yhden alkion siirrot ensimmäisenä maailmassa ja nykyisin tämä toimintatapa laajalti käytössä maailmanlaajuisesti. 

Pitkä kokemus uuden elämän edelläkävijänä 

Me olemme apunasi ja tukenasi hedelmällisyyteen ja lapsettomuuteen liittyvissä asioissa. Meillä henkilökohtaista hoitoa tarjoavat lapsettomuustutkimusten ja hedelmöityshoitojen huippuasiantuntijat – vankan kokemuksemme tukena on alan viimeisin tieto ja uusimmat menetelmät.  

Tervetuloa ensikäynnille lapsettomuuslääkärin vastaanotolle. 

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.