Lokakuun aikana varatuista hedelmällisyysneuvola- ja lapsettomuustutkimusten ensikäynneistä – 50%. 

Alennus koskee 31.1o.2018 mennessä varattuja lapsettomuustutkimusten ensikäyntejä sekä hedelmällisyysneuvola-aikoja. Molemmat käynnit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät erikoislääkärin tutkimuksen, ultraäänitutkimuksen ja hoito / jatkosuunnitelman. Ajan voit varata verkossa tai soittamalla.

Lapsettomuustutkimusten ensikäynnin sekä hedelmällisyysneuvolakäynnin hinta on 127,80 euroa (normaalisti 255,60€), Kela-korvauksen jälkeen 86,8€.

Felicitas Mehiläinen Turku

Felicitas Mehiläinen Turku aloitti toimintansa vuonna 1997. Klinikalla työskentelee erikoislääkäreitä yhteistyössä erikoissairaanhoitajien ja laboratoriohenkilökunnan sekä klinikkasihteerin kanssa. Felicitas Mehiläinen Turku tarjoaa myös psykologisia palveluita lapsettomuushoitoihin tuleville.

Näin tulet meille

Toimipisteemme sijaitsee Turun Kupittaalla Eurocityn rakennuksessa, lähellä Kupittaan rautatieasemaa ja Mehiläinen Neo lääkärikeskusta. Sisäänkäynti on Joukahaisenkatu 1 C-portaasta, ylikulkusillan kohdalta. Hissillä 6. kerrokseen ja hissistä vasemmalle. Soita ovikelloa.

Erikoislääkärimme Anna-Kaisa Poranen ja Kirsimarja Kestilä pitävä syksyllä myös myöhäisempiä iltapäivävastaanottoja ensikäynneille ja hoidonsuunnitteluille. Varaa aika netistä tai klinikalta puh. 010 414 6580.

Lämpimästi tervetuloa!