Vietämme hedelmällisyysviikkoja Turun klinikalla 1.-31.10.

Lokakuun aikana varatut lapsettomuustutkimusten ensikäynti, hedelmällisyysneuvolakäynti ja siemennesteanalyysi ja MiOXSYS-testipaketti -50 % Turun klinikalla.

Alennushinnat ovat voimassa 1.-31.10.2021 aikana varatuille ajoille.

Huomioithan, että alennukset koskevat ennen 31.12.2021 tehtyjä käyntejä. Mikäli varatun ajan siirtää, ei -50 % tarjous ole enää voimassa.

HUOM! Aikaa varatessasi mainitse lisätietoihin etukoodi FELI50.

Lapsettomuustutkimusten ensikäynti -50 %

Lapsettomuustutkimusten ensikäynti on tunnin mittainen ja sisältää kokeneen erikoislääkärin tutkimuksen, ultraäänitutkimuksen ja hoito- tai jatkosuunnitelman.

  • Jos ensikäynnin varannut henkilö on parisuhteessa, toivotaan, että vastaanotolle tullaan yhdessä puolison kanssa. Halutessaan ensikäynnille voi tulla myös yksin.
  • Ensikäynnillä on tarkoitus kartoittaa yleisiä naisen ja / tai miehen terveyteen sekä hedelmällisyyteen liittyviä asioita, kuten gynekologista taustaa ja kuukautiskiertoa. Lisäksi tehdään kliininen tutkimus ja gynekologinen ultraäänitutkimus. Tutkimukset ovat kivuttomia.
  • Käynnin yhteydessä suunnitellaan hedelmällisyyteen liittyvät perustutkimukset, kuten kuukautiskierron kartoittaminen, munatorvien aukiolotutkimus ja tarvittaessa spermanäyte sekä mahdollisia muita yksilöllisesti tarvittavia tutkimuksia.

Lapsettomuustutkimusten ensikäynnin hinta on 131,65 euroa (normaalisti 263,30€), Kela-korvauksen jälkeen 90,65 €. Lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 23,60 €.

Varaa aika ensikäynnille verkosta tai puhelimitse 010 414 6580 . Etuhinnan saat lunastettua mainitsemalla lisätietoihin etukoodin FELI50.

Varaa ensikäynti lapsettomuuslääkärille

Hedelmällisyysneuvolakäynti -50 %

Hedelmällisyysneuvolakäynti eli laajennettu gynekologin tarkastus kestää tunnin ja sisältää kokeneen erikoislääkärin tutkimuksen sekä hoito- tai jatkosuunnitelman. Tarvittaessa lääkäri tekee ultraäänitutkimuksen. Hedelmällisyysneuvolakäynti korvaa vuosittaisen gynekologitarkastuksen.

Hedelmällisyysneuvola palvelee erityisesti, kun:

  • haluat tietoa hedelmällisyydestäsi, vaikket välttämättä juuri nyt haluaisikaan tulla raskaaksi
  • olet suunnittelemassa lapsen hankintaa ja haluat tarkemman kuvan tilanteestasi
  • olet huolissasi hedelmällisyydestäsi tai lisääntymisterveydestäsi
  • sinulla on perussairaus ja haluat selvittää, mikä sen merkitys on raskauden alkamiselle ja läpiviemiselle
  • perheesi on kokenut keskenmenon ja seuraavan raskauden onnistuminen huolestuttaa
  • olet pohtinut sukusolujesi pakastamista oman hedelmällisyyden säilyttämiseksi
  • haluat, että hedelmällisyytesi huomioidaan raskauden ehkäisyn suunnittelussa.

Hedelmällisyysneuvolakäynnin hinta on 131,65 euroa (normaalisti 263,30€), Kela-korvauksen jälkeen 90,65 €. Lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 23,60 €.

Varaa aika hedelmällisyysneuvolaan verkosta tai puhelimitse 010 414 6580. Etuhinnan saat lunastettua mainitsemalla lisätietoihin etukoodin FELI50.

Varaa aika hedelmällisyysneuvolaan

Siemennesteanalyysin ja MiOXSYS-testipaketti -50 %

Siemennesteanalyysin ja MiOXSYS-testipaketin avulla tutkitaan miehen hedelmällisyyttä. MiOXSYS on uusi menetelmä, jolla tutkitaan oksidatiivista stressiä siemennesteessä. Tutkimus voi antaa lisäinformaatiota miehen hedelmällisyydestä perinteisen siemennesteanalyysin lisäksi. Siemennesteanalyysin ja MiOXSYS-testin yhteishinta on 80 euroa (normaalisti 160 €), Kela-korvauksen jälkeen 65 €.

Varaa aika tutkimukseen verkosta tai puhelimitse 010 414 6580. Etuhinnan saat lunastettua mainitsemalla lisätietoihin etukoodin FELI50.

Varaa aika siemennesteanalyysiin

Felicitas Mehiläinen Turku

Felicitas Mehiläinen Turku aloitti toimintansa vuonna 1997. Klinikalla työskentelee erikoislääkäreitä yhteistyössä erikoissairaanhoitajien ja laboratoriohenkilökunnan sekä klinikkasihteerin kanssa. Felicitas Mehiläinen Turku tarjoaa myös psykologisia palveluita lapsettomuushoitoihin tuleville.

Tutustu hinnastoomme.

Näin tulet meille

Toimipisteemme sijaitsee Turun Kupittaalla Eurocityn rakennuksessa, lähellä Kupittaan rautatieasemaa ja Mehiläinen Neo lääkärikeskusta. Sisäänkäynti on Joukahaisenkatu 1 C-portaasta, ylikulkusillan kohdalta. Hissillä 6. kerrokseen ja hissistä vasemmalle. Soita ovikelloa.

Lämpimästi tervetuloa!