Helmikuun aikana varatut lapsettomuustutkimusten ensikäynti, hedelmällisyysneuvolakäynti sekä siemennesteanalyysi -50%.

Alennushinnat ovat voimassa 1.-28.2.2019 aikana varatuille ajoille kokeneiden lapsettomuuslääkäriemme vastaanotolle. Lapsettomuustutkimusten ensikäynti sekä hedelmällisyysneuvolakäynnit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät erikoislääkärin tutkimuksen, ultraäänitutkimuksen ja hoito- / jatkosuunnitelman.

Lapsettomuustutkimusten ensikäynnin ja hedelmällisyysneuvolakäynnin hinta on 131,65 euroa (normaalisti 263,30€), Kela-korvauksen jälkeen 90,65 €.

Siemennesteanalyysin hinta on 46,30 euroa (normaalisti 92,60€), Kela-korvauksen jälkeen 31,30€.

Voit varata ajan verkossa tai soittamalla numeroon 010 414 6580.

Felicitas Mehiläinen Turku

Felicitas Mehiläinen Turku aloitti toimintansa vuonna 1997. Klinikalla työskentelee erikoislääkäreitä yhteistyössä erikoissairaanhoitajien ja laboratoriohenkilökunnan sekä klinikkasihteerin kanssa. Felicitas Mehiläinen Turku tarjoaa myös psykologisia palveluita lapsettomuushoitoihin tuleville.

Näin tulet meille

Toimipisteemme sijaitsee Turun Kupittaalla Eurocityn rakennuksessa, lähellä Kupittaan rautatieasemaa ja Mehiläinen Neo lääkärikeskusta. Sisäänkäynti on Joukahaisenkatu 1 C-portaasta, ylikulkusillan kohdalta. Hissillä 6. kerrokseen ja hissistä vasemmalle. Soita ovikelloa.

Erikoislääkärimme Anna-Kaisa Poranen ja Kirsimarja Kestilä pitävä syksyllä myös myöhäisempiä iltapäivävastaanottoja ensikäynneille ja hoidonsuunnitteluille. Varaa aika netistä tai klinikalta puh. 010 414 6580.

Lämpimästi tervetuloa!