AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Tossavainen Johanna

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä äitiysliikuntavalmentaja, joka on erikoistunut raskaana olevien ja synnyttäneiden tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Fysioterapeuttina olen empaattinen ja motivoiva. Lähestyn fysioterapiaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta, sillä ihmisen keho on kokonaisuus, jossa kaikki asiat vaikuttavat toisiinsa.

Vastaanotolleni olet tervetullut kaikissa elämän vaiheissa niin raskautta suunnitellessa, raskaana ollessa sekä synnytyksen jälkeen, myös vaikka synnytyksestä olisi vuosia. Autan sinua mielelläni mm. erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden ja kipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä sektio- ja episiotomia-arpien kuin purentalihasten hoitoon ja käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotollani hoidan myös SERI-taustaisia asiakkaita.

Fysioterapiassa etenemme yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Erillisiä hieronta-aikoja ei ole varattavissa, mutta fysioterapian vastaanottoaika voi yksilöllisen tarpeen mukaan sisältää myös hierontaa/manuaalista terapiaa.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.