AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Felicitas

Blastokystiviljely eli alkioiden pitkä viljely

Pitkän viljelyn avulla voidaan selvittää alkioiden kehittymistä ja valita siirtoon kehityskyvyiltään paras alkio. Blastokystiviljelyä käytetään erityisesti jos taustalla on toistuvia epäonnistuneita hoitoja.

Blastokystiviljely tarkoittaa alkioiden pitkää viljelyä. Blastokystiviljelyssä alkioita kasvatetaan laboratoriossa tavallista koeputkihedelmöitystä kauemmin, niin sanottuun blastokystivaiheeseen asti, minkä jälkeen alkio siirretään kohtuun. Kasvatus blastokystivaiheeseen kestää 5–6 päivää. 

Pitkän viljelyn avulla voidaan selvittää alkioiden kehittymistä ja valita siirtoon kehityskyvyiltään paras alkio. Alkioiden pitkää viljelyä käytetään erityisesti silloin, kun taustalla on toistuvia epäonnistuneita hoitoja.

Keskimäärin kolmasosa alkioista kehittyy blastokystivaiheeseen asti. Jos viljelyn tuloksena saadaan useampia hyvälaatuisia blastokystivaiheen alkioita, voidaan ylimääräiset pakastaa mahdollista myöhempää alkionsiirtoa varten. Raskauden alkamisen todennäköisyys blastokystivaiheen alkionsiirron jälkeen on noin 40 prosenttia.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.