AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Mäkikallio Kaarin

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja erikoistunut myös perinatologiaan eli odottavan äidin ja sikiön seurantaan sekä synnytysten hoitoon. Olen toiminut Oulun ja Turun yliopistollisissa sairaaloissa yli 20 vuoden ajan ja keväästä 2022 lähtien tapaan sairaalassa jatkuvan työni ohella myös odottavia perheitä Felicitas-Mehiläisessä. Tutkimusintoni on kohdistunut erityisesti sikiön rakenteellisiin muutoksiin, kasvuun sekä hyvinvointiin. Olen tehnyt ultraäänidiagnostiikkaan liittyvää tutkimustyötä Harvardin yliopistossa, MIT:ssa sekä Toronton yliopistossa. Tutkimukseeni ja arkiseen työhöni liittyvät myös äidin raskausongelmat ja niiden hoito.

Hoidan raskaana olevia naisia ja toivotan myös puolisot tervetulleiksi vastaanotolleni mukaan. Teen ultraäänitutkimuksia korkeatasoisella 2- 4D laitteella alkuraskaudesta loppuraskauteen. Huolehdin toivoessasi alkuraskauden seulonnasta 12 raskausviikolla ja rakenneseulonnasta 20-21 raskausviikolla. Felicitas-Mehiläinen tarjoaa myös NIPT (Non-invasive prenatal test)- tutkimuksia neuvonnan jälkeen. Toivon ammattitaidollani voivani auttaa sinua raskausongelmissa ja synnytykseen liittyvissä huolissa. Voin seurata raskauttasi kokonaisvaltaisesti tai voit tulla yksittäiselle konsultaatiokäynnille. Olen iloinen, jos saan osallistua perheenne raskausmatkaan.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.