AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Kestilä Kirsimarja

Valmistuin Turun Yliopistosta naistentautien ja synnytysten erikoislääkäriksi 2001. Työskentelin TYKS:ssä lapsettomuuspoliklinikalla vuosina 2001–2005 ja sain lisääntymislääketieteen erikoispätevyyden vuonna 2005.

Valmistumisen jälkeen olen toiminut Turun Väestöliiton lapsettomuusklinikalla erikoislääkärinä joulukuusta 2005 alkaen ja syyskuussa 2017 meistä tuli osa Felicitas Mehiläistä.

Felicitaksessa hoidan pääsääntöisesti asiakkaita, joilla on raskaustoive: pariskuntia, naispareja sekä yksin lasta toivovia naisia. Aikataulun salliessa katson myös kaikkia muitakin gynekologisia asiakkaita, ehkäisyyn, kuukautiskierron häiriöihin, endometrioosiin, vaihdevuosiongelmiin sekä alkuraskauteen liittyen. Teen sekä gynekologisia että alkuraskauden ultraäänitutkimuksia.

Kiinnostuksen kohteet

  • Lapsettomuustutkimukset ja -hoidot
  • Hedelmällisyysneuvonta
  • Endometrioosi
  • Keskenmenot
  • Kuukautisvaivat
Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.