AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Ekholm Eeva

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja erikoistunut myös perinatologiaan eli odottavan äidin ja sikiön seurantaan sekä synnytysten hoitoon. Olen toiminut TYKSin raskaus ja synnytys vastuualueella 25 vuotta. Erityisosaamistani on raskauden aikainen ultraäänidiagnostiikka. Tutkimusityötä olen tehnyt pre-eklampsiasta ja viime vuosina raskausultraäänen merkityksestä varhaiseen kiintymyssuhteeseen.

Hoidan raskaana olevia naisia ja toivotan myös puolisot tervetulleiksi vastaanotolleni mukaan. Teen ultraäänitutkimuksia korkeatasoisella 2- 4D laitteella alkuraskaudesta loppuraskauteen. Huolehdin toivoessasi alkuraskauden seulonnasta 12 raskausviikolla ja rakenneseulonnasta 20-21 raskausviikolla. Felicitas-Mehiläinen tarjoaa myös NIPT (Non-invasive prenatal test)- tutkimuksia neuvonnan jälkeen. Pyrin auttamaan sinua raskauteen ja synnytykseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.