Hyvinvointivaikuttaja ja urheilutoimittaja Oona Tolppanen kertoo blogissaan toisen raskautensa etenemisestä ja kokemuksista Felicitas Mehiläisen äitiysneuvolasta.

”Ensimmäisessä raskaudessa neuvola sekä terveydenhoitajat vaihtuivat niin moneen kertaan, että nyt tuntuu helpommalta, kun tunnen ammattilaiset ketkä seuraavat raskautta, eikä hoitosuhdetta tarvitse joka kerta aloittaa uudestaan ja saan myös käydä aina samassa paikassa.”, Oona kertoo blogikirjoituksessaan.

Lisäksi monipuolisena liikunta-alan asiantuntijana Oona kiinnittää huomiota raskausaikana myös kehon toiminnallisuuteen ja kiputiloihin, ja kehottaakin tutustumaan äitiysfysioterapiaan.

”Tärkeä olisi myös käydä esim. äitiysfysioterapiassa, mikäli raskauden aikana ilmenee toimintakyvyssä haasteita. Ja varsinkin synnytyksen jälkeen käynti on enemmän kuin suositeltavaa, jotta palautumista raskaudesta ja synnytyksestä voidaan seurata.”

”Itse koin käynnin todella tärkeäksi ensimmäisessä raskaudessa, ja sain konkreettista tietoa myös omasta palautumisesta”, Oona summaa.

Miten Oonan toinen raskaus, taloprojekti, yrittäjyys ja arki taaperon kanssa sujuu?

Lue lisää Oonan kokemuksista ja kuulumisista Oonan blogista.