AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Gynekologin etävastaanotto

Gynekologisella etävastaanotolla voidaan hoitaa esimerkiksi raskauden ehkäisyyn, vaihdevuosiin tai kuukautisvaivoihin liittyviä asioita.

Etävastaanotolla voidaan hoitaa monia gynekologisia asioita. Gynekologi arvioi tilanteen aina yksilöllisesti, soveltuuko asia etävastaanotolla hoidettavaksi vai vaatiiko se lähivastaanottoa.

COVID-19 pandemian aikana suosittelemme käyttämään ensisijaisesti gynekologin etävastaanottoa, mikäli se tilanteeseesi soveltuu.  

Etävastaanotolla hoidon arviointi on vaativampaa kuin tavallisella vastaanotolla, minkä vuoksi kaikki etävastaanotolla toimivat lääkärimme ovat kokeneita erikoislääkäreitä. Ammattilaisemme osaavat arvioida myös sen, milloin asia ei hoidu etänä ja tällöin ohjaa sinut lähivastaanotolle.

Millaisia asioita gynekologin etävastaanotolla voidaan yleensä hoitaa

Mihin etävastaanotto ei sovellu

Valmistautuminen gynekologin etävastaanotolle

Miten etävastaanotto toimii

Aika etävideovastaanotolle varataan puhelimitse suoraan toimipisteestä, josta saat myös ohjeet miten videovastaanotto toteutetaan. Se on helppoa, tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi, johon kutsu etävastaanotolle lähetetään.

Ajanvaraus Helsinki*

Ajanvaraus Turku*

Ajanvaraus Lappeenranta*

Ajanvaraus Oulu*

*Soitto 010-alkuiseen yritysnumeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 0,0835 e/puhelu + 0,1669 e/min. Varatun ajan voi peruuttaa soittamalla perushintaiseen palvelunumeroon 020 33 4400. Puhelu maksaa 0,084 e/min

Lue tarkemmin Felicitas Mehiläisen etävastaanotoista ja niiden hinnoista

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Vastaanottoja myös etänä.