AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Ellenberg Anni

Tervetuloa vastaanotolleni!

Olen ystävällinen ja kuunteleva naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Monelle gynekologikäynnit ovat jännittävä tilanne, ja teen kaikkeni, että sinulla olisi turvallinen ja hyvä olla vastaanotollani. Gynekologin vastaanotolle johtavat syyt ovat hyvin henkilökohtaisia asioita, mutta ammattilaisen kanssa ne on luontevaa käydä läpi ja tutkia, sekä pohtia sinulle sopiva hoito. Tavoitteenani on luottamuksellinen ja välitön tunnelma vastaanotollani, jossa sinä tulet kuulluksi ja asiasi huolellisesti ja ammattitaidolla hoidetuksi.

Felicitas Mehiläisessä tutkin ja hoidan lapsettomuuspotilaita ja muita raskautta toivovia asiakkaita, annan hedelmällisyysneuvontaa, ja teen mm. varhaisraskauden ultraäänitutkimuksia, sekä lisäksi hoidan yleisgynekologisia potilaita. Alunperin lähdin erikoistumaan naistentautien ja synnytysten erikoislääkäriksi voidakseni lapsettomuuslääkärinä auttaa kaikkia lasta toivovia saavuttamaan heidän elämänsä tärkeimmän päämäärän: oman vauvan. Periaatteeni on tehdä kaiken voitavani asiakkaideni eteen, yhdessä Felicitas Mehiläisen huipputiimin kanssa, jotta näistä vauvahaaveista tehdään totta. Huolelliset tutkimukset, yksilöllinen ja tarkasti suunniteltu hoito sekä sinun/teidän tilannettanne kunnioittava asenne ovat avainasemassa vastaanotollani. Lääkärinä koen, että onnistunut raskaus ja onnellinen perhe ovat parhaat palkinnot työstäni, mitä voin kuvitella!

Minulla on pitkä kokemus raskauden ja synnytysten hoidosta sairaalamaailmasta, ja voit tulla kaikkien raskauden ajan huolien ja vaivojen kanssa luokseni. Mikäli sinulla on asioita, joita haluaisit käsitellä ammattilaisen kanssa raskausaikana, tai jo ennen tai jälkeen raskauden alkua, niin mietitään tilannetta yhdessä. Voin tarkistaa vauvan hyvinvoinnin, kasvun, lapsiveden määrän ja tarjonnan ultraäänellä, tutkia kohdunsuun tilanteen ja tehdä muut tarvittavat selvitykset esim. supistusten vuoksi. Haluan olla tukenanne raskauden aikana, tällä usein varsin jännittävällä matkalla vauvan syntymää kohti. Myös synnytyksen jälkeiset ongelmat tutkitaan helposti vastaanotollani ilman jonottelua. Teen kokemuksella raskaudenajan ultraäänitutkimukset ja varhaisraskauden ultraäänitutkimukset, mutta Mehiläisen toimipisteissä en tee niskapoimu- tai rakenneultraäänitutkimuksia. Tutkimustyötä olen tehnyt raskausdiabeteksesta, joten myös siihen liittyvät asiat ovat minulle hyvin tuttuja.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.