AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Kruit Heidi

Välkommen till min mottagning i alla gynekologiska ärenden! Jag har ett särskilt fokus på uppföljning av graviditet samt frågor i anslutning till graviditet och förlossning. Jag betjänar vid behov också smidigt på engelska.

Jag arbetar på en privat mödrarådgivning, där vi kan följa upp din graviditet från början till förlossningen, eller så kan du göra enstaka besök på min mottagning. Jag utför ultraljudsundersökningar i alla skeden av graviditeten (ultraljud i början av graviditeten, fastställande av graviditetens varaktighet, ultraljud relaterade till fosterscreening samt NIPT-remisser, uppföljning av fostrets tillväxt och hälsa samt kontroll av fostrets läge). Jag diskuterar också gärna frågor som rör förlossning och genomför efterkontroll efter förlossningen.

Jag är specialistläkare inom kvinnosjukdomar och förlossningar. Jag arbetar dagtid med graviditetsuppföljning och förlossningar på Kvinnokliniken i Helsingfors, vilket ger mig aktuell kunskap och fortlöpande yrkesutveckling inom området.

Till mina specialkompetenser hör frågor som rör inledande och igångsättning av förlossningar, och jag har doktorerat på detta tema.

Jag tar också gärna hand om andra gynekologiska ärenden, såsom gynekologiska undersökningar, samt insättning och borttagning av spiral och preventivkapslar.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta