TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll

Kruit Heidi

Tervetuloa vastaanotolleni kaikissa gynekologisissa asioissa! Olen suuntautunut erityisesti raskauden seurantaan sekä raskauteen ja synnytykseen liittyviin asioihin. Vastaanotto onnistuu tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi.

Työskentelen yksityisessä äitiysneuvolassa, jossa voimme seurata raskauttasi alusta lähtien aina synnytykseen asti, tai voit käydä vastaanotollani myös yksittäisellä käynnillä. Teen ultraäänitutkimuksia kaikissa raskauden vaiheissa (varhaisraskauden ultraäänitutkimukset, raskauden keston määritys, sikiöseulontoihin liittyvät ultraäänitutkimukset sekä NIPT-lähetteet, sikiön kasvun ja voinnin seuranta sekä tarjonnan tarkistukset). Keskustelen mielelläni myös synnytykseen liittyvissä asioista ja teen synnytyksen jälkitarkastuksia.

Olen naistentautien- ja synnytysten erikoislääkäri. Työskentelen päivätyössä Helsingin Naistenklinikalla raskauden seurannan ja synnytysten parissa, mikä mahdollistaa alan ajantasaisen tietämyksen ja jatkuvan ammatillisen kehittymisen.

Erityisosaamisaluettani ovat synnytyksen käynnistymiseen ja käynnistykseen liittyvät asiat, josta olen väitellyt tohtoriksi.

Hoidan mielelläni myös muita gynekologisia asioita, kuten gynekologiset tarkastukset, sekä kierukan ja ehkäisykapseleiden laitot ja poistot.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Gynekologi
  • LT, Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva
Boka tid till mej

Hitta en expert nära dej

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.