AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Poikkeus Piia

Olen valmistunut naistentautien-ja synnytysten erikoislääkäriksi vuonna 2013 Helsingistä (HY).

Kiinnostuin jo perusopintojen aikana hedelmällisyydestä ja lapsettomuushoidoista. Kiinnostus kantoi hedelmöityshoitotuloksia ja raskauksia käsittelevään väitöskirjaan 2007 (HY) ja lisääntymislääketieteen lisäkoulutukseen 2016 (HY).

Olen saanut työssäni perehtyä monipuolisesti lapsettomuusasiakkaiden tutkimuksiin ja hoitoon HYKS Naistenklinikan Lisääntymislääketieteen yksikössä ennen Felicitas Mehiläistä. Lisäksi olen perehtynyt nuorisogynekologiaan.

Edelleen hedelmöityshoitojen yksilöllinen, turvallinen ja asiakkaan tilannetta huomioiva hoito on minulle keskeistä. Olen työssäni kuunteleva ja kiinnostunut. Felicitas Mehiläisellä otan vastaan lasta toivovia asiakkaita. Lisäksi vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita nuorisogynekologista arviota tarvitsevat tytöt ja nuoret naiset.

Varaa aika minulle

Lue myös

Lapsettomuuslääkäri Piia Poikkeuksen kirje 30-vuotiaana hedelmällisyyttään pohtivalle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.