AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Tuominen Minna

Olen pohjakoulutukseltani sosiaalikasvattaja, teologian maisteri ja tarinateatteriohjaaja. Ihmissuhdetyötä olen tehnyt yli 20 vuotta yksilöiden, parien ja ryhmien kanssa. Erityistason paripsykoterapeutiksi valmistuin vuonna 2012 Väestöliiton koulutusohjelmasta. Terapeuttinen viitekehykseni on integratiivinen ja tunnekeskeinen terapia (EFT). Olen yksi kolmesta kirjoittajasta kirjassa Toisenlainen tie – tahaton lapsettomuus, kriisi ja selviytyminen. (Kirjapaja 2015)

Olen syntynyt vuonna 1972. Vuodesta 2014 alkaen olen toiminut päätyökseni perhe- ja parisuhdetyön asiantuntijana ja sivutoimisesti psykoterapeuttina.

Psykoterapiassa hoidetaan mieltä. Yhdessä potilaan kanssa käyn läpi mielen hyvinvoinnin työkaluja tahattomasti lapsettomuuden ja hedelmöityshoitojen keskellä. Vastaanotolleni olet tervetullut yksin pohtimaan esimerkiksi elämäntilannettasi, ihmissuhteitasi, seksuaalisuuttasi, tunteitasi tai sitä, millaista olisi olla itsellinen äiti. Pariskunnat ja perheet ovat myös tervetulleita missä tahansa tilanteessa.

Terapeuttina olen lämmin, ystävällinen, sensitiivinen, perusteellinen ja tavoitteellinen.
Vastaanotolla pyrin siihen, että potilas tulisi kohdatuksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenään.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.