TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll

Tuominen Minna

Till min grundutbildning är jag socialpedagog, magister i teologi och berättande regissör. Jag har arbetat med människorelationer i över 20 år, tillsammans med individer, par och grupper. År 2012 tog jag examen som parpsykoterapeut på specialnivå i från Befolkningsförbundets utbildningsprogram. Mitt terapeutiska ramverk är integrativ och emotionell terapi (EFT). Jag är en av de tre författarna till boken Toisenlainen tie – tahaton lapsettomuus, kriisi ja selviytyminen. (Kirjapaja 2015)

Jag är född 1972. Sedan 2014 har jag arbetat som expert på familje- och relationsarbete i huvudsyssla och som psykoterapeut som bisyssla.

Psykoterapi behandlar sinnet. Tillsammans med patienten går jag igenom verktyg för psykiskt välbefinnande mitt i den ofrivilliga barnlösheten och fertilitetsbehandlingarna. Du är välkommen till min mottagning ensam för att överväga till exempel din livssituation, relationer, sexualitet, dina känslor eller hur det skulle vara att vara en självisk mamma. Par och familjer är också välkomna i alla situationer.

Som terapeut är jag varm, vänlig, känslig, grundlig och målinriktad. På mottagningen försöker jag se till att patienten blir bemött, hörd och förstådd som sig själv.

Boka tid till mej

Hitta en expert nära dej