AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Harjunen Nina

Olen koulutukseltani kätilö ja valmistunut 26 vuotta sitten. Olen työskennellyt koko urani synnytysten ja raskaana olevien parissa sekä pitänyt synnytysvalmennuksia.

Lisäksi olen tehnyt synnytyspelkotyötä pitkään. Minulla on työkokemusta myös gynekologisten potilaiden hoidosta sekä leikkausali- ja heräämötyöstä.

Felicitas klinikalla toimin lapsettomuushoitajana ja pidän synnytyspelkovastaanottoja äitiysneuvolan puolella. Olen rauhallinen ja empaattinen, ja haluan kuunnella aidosti ihmistä. Jos koet synnytystä kohtaan pelkoa tai haluat keskustella siihen liittyvistä asioista ja ajatuksista ammattihenkilön kanssa, varaa aika vastaanotolleni soittamalla Felicitas Mehiläinen klinikalle p. 010 414 6650.

Varaa aika minulle

Lue myös

Kätilö Nina Harjusen kirje synnytyspelosta kärsivälle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.