AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Ratsula Kari

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Olen erikoistunut Helsingin Naistenklinikalla. Työskentelin siellä, kun Suomen ensimmäinen koeputkihedelmöityslapsi syntyi vuonna 1984. Siitä alkoi kiinnostukseni lapsettomien parien auttamiseen. Naistenklinikan jälkeen olen toiminut yksityisillä lapsettomuusklinikoilla hoitoja tekevänä lääkärinä jo 30 vuoden ajan. Olen edelleen tyytyväinen tähän valintaani. Työ on sitovaa, mutta erityisen palkitsevaa. Pyrin järjestämään vastaanottoajat potilailleni joustavasti. Aloitan vastaanottoni joka aamu viimeistään klo 07.00, koska kaikki eivät pysty työnsä takia tulemaan vastaanotolle keskellä päivää.

Tein väitöskirjani vuonna 1989 hormonikierukasta. Myöhemmin yleiseen käyttöön tullut hormonikierukka on parantanut miljoonien naisten elämän laatua. Hoidan mielelläni naisia ehkäisyasioissa ja myöhemmin vaihdevuosiongelmissa. Teen gynekologisia ja alkuraskauden ultraäänitutkimuksia.

Vastaanotolleni voivat tulla kaikenikäiset naiset erilaisissa ongelmissa tai vaikkapa tavalliseen gynekologiseen vuositarkastukseen. Pitkäaikaiset hoitosuhteet, jopa yli 30 vuotta kestäneet, kertovat yhteistyön onnistumisesta ja molemminpuolisesta tyytyväisyydestä. Vastaanotolla saattaa samasta perheestä käydä tytär, äiti ja isoäiti.

Mehiläisessä gynekologin vastaanottoni ovat Vantaalla Tikkurilan Kielotiellä, Ympyrätalolla ja Felicitas Mehiläisessä Helsingin Forumissa. Varsinaiset lapsettomuustutkimukset ja -hoidot ovat Felicitas Mehiläinen-klinikalla Helsingissä. Olet tervetullut vastaanotolleni.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Lapsettomuustutkimukset ensikäynti
  • Gynekologi
  • Hedelmällisyysneuvola

Kiinnostuksen kohteet

  • Lapsettomuushoidot Felicitas Mehiläinen
  • Lapsettomuustutkimukset ja -hoidot
  • Raskaus ja synnytys
  • Gynekologiset sairaudet
  • Ehkäisy
Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.