AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Tuomi-Nikula Merja

Olen ystävällinen ja asiakasta kokonaisvaltaisesti hoitava naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Lapsettomuushoitoja olen tehnyt Felicitas-klinikalla vuodesta 1995. Olen saanut iloita yhdessä vanhempien kanssa satojen lapsien syntymästä!

Olen ollut kehittämässä ja ottamassa käyttöön alan uusimpia menetelmiä  yhdessä Suomen parhaiden osaajien kanssa. Osallistun tiiviisti alan koulutuksiin ja seuraan ajankohtaisia tutkimuksia niin lapsettomuushoitojen kuin yleisgynekologian alalla. Felicitas Mehiläinen -klinikan asiakkaan hoitoon kuuluu luontevasti myös hedelmällisyys- ja keskenmenoneuvolan toiminta, joissa olen aktiivisesti mukana.

Hoidan pääsääntöisesti lapsettomuusklinikan, hedelmällisyysneuvolan ja keskenmenoneuvolan potilaita. Tämä rinnalla tervetulleita ovat myös kaiken ikäiset gynekologiset asiakkaat.

Lapsettomuushoitoihin kuuluvien toimenpiteiden ohella teen myös hysteroskopia-leikkauksia (kohduntähystys).

Suomen- ja ruotsinkielisten potilaiden lisäksi hoidan myös englannin-, saksan- ja italiankieliset potilaat heidän äidinkielellään.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Gynekologi
  • Lapsettomuustutkimukset ensikäynti
  • Hedelmällisyysneuvola

Kiinnostuksen kohteet

  • Lapsettomuushoidot Felicitas Mehiläinen
  • Hedelmällisyysneuvonta
  • Endometrioosi
  • Gynekologiset sairaudet
  • Vaihdevuosiasiat
Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.