AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Rahkonen Leena

Tervetuloa vastaanotolleni kaikissa gynekologisissa asioissa. Erityisosaamistani on raskauden seuranta ja kaikki raskauteen ja synnytyksiin liittyvät erityiskysymykset.

Raskauden seuranta toteutuu alusta alkaen yksityisessä äitiysneuvolassa tiiviissä yhteistyössä Felicitas Mehiläinen -klinikan neuvolan kätilön kanssa. Voit käydä raskausasioissa myös yksittäisillä käynneillä.

Teen ultraäänitutkimuksia kaikissa raskauden vaiheissa (varhaisraskauden ultraäänitutkimukset, raskauden keston määritykset, sikiön kasvun ja voinnin seuranta ultraäänitutkimukset, sekä tarjonnan tarkistukset). Annan neuvontaa ja teen sikiöseulontoihin liittyviä niskaturvotus-ja rakenneultraäänitutkimuksia. Teen lähetteet NIPT-tutkimukseen ja samassa yhteydessä viikkojen salliessa niskaturvotusultraäänen. Käytössäni on korkealaatuinen 3D/4D-ultraäänilaitteisto. Teen synnytystapa-arvioita ja keskustelen mielelläni myös muista synnytykseen liittyvistä asioista. Myös synnytyksen jälkitarkastukset toteutuvat vastaanotollani.

Teen myös gynekologiset tarkastukset ja seurannat kaiken ikäisille naisille. Hoidan kaikenikäisiä potilaita teini-ikäisistä varttuneempiin naisiin. Kierukan tai ehkäisykapselin asennus/poisto onnistuvat vastaanotollani.

Työskentelen päivätöissä Helsingin Naistenklinikalla ja Espoon sairaalassa raskauden seurannan ja synnytysten parissa. Synnytyslääkärinä olen toiminut jo yli 20 vuotta ja saman ajan myös yksityislääkärinä. Lisäksi teen aktiivisesti synnytyksen käynnistymiseen liittyvää tutkimusta. Olen väitellyt lääketieteen tohtoriksi ennenaikaisen synnytyksen ennustamisesta. Olen naistentautien, synnytysten ja perinatologian dosentti.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Perinatologia
  • Gynekologi

Kiinnostuksen kohteet

  • Ehkäisy
  • Raskaus ja synnytys
  • Gynekologiset sairaudet

Tutkinnot

  • Erikoislääkäri

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva
Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.